NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Zvezda  XVII (The Star)

Zvezda XVII (The Star)

Zvezda je najpozitivnija i najsretnija karta. Simbolizuje nadu, obnovu, hrabrost, osećaj ispunjenosti i blagostanja. Savetuje Vam da imate veru u dobru budućnost jer će Vam život postajati sve jednostavniji i sretniji. Vreme je da učinite promene koje želite jer Vam sledi razdoblje u kojem će Vam sve ići od ruke. Nemojte biti skromni u željama i ciljevima.

Posao

Ovo je vreme za napredovanje i prihvatanje svih ponuđenih prilika.

Ljubav

Odlično je vreme za druženja, upozaćete nekoga na sasvim neočekivanom mestu. Ako ste u vezi, odnos s partnerom će Vam biti sve bolji i iskreniji.

Finansije

Nemojte se bojati ulagati i reskirati, pravo je vreme za investicije. Situacija će biti mnogo bolja od Vaših očekivanja.

Duhovnost

Veoma ste mirni i spokojni, vreme je da taj duh podelite s ostalima. Pozitivno ćete utecati na socijalnu okolinu.

Karta okrenuta naopako

Simboliyuje neispunjenost, nisko samopouzdanje i samoprihvatanje, nepoverljivost i egocentrizam. Razdoblje je u kojem ste previše fokusirani na ono što nemate, na ono što Vam nedostaje umesto da fokus pomaknete na dobre stvari u životu, na postignuto, prijatelje i vezu. Skoncentrisanost na nedostatke gradi nestabilan stav prema samome sebi i okolini. Nedostatak vere Vas čini teskobnim i uplašenim. Ova Vam karta savetuje da se prepustite događajima da Vas vode, imajte više vere u sebe i u dobru sudbinu.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.