NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Ovo su glavne zloće horoskopa ! Pazite se, mogu Vam napakostiti !

Ovo su glavne zloće horoskopa ! Pazite se, mogu Vam napakostiti !

Ako ste mislili da glavne zloće horoskopa možete odmah shvatiti, prostim pogledom ili pri početnoj komunikaciji sa njima, prevarili ste se. Oni svoje zlo skrivaju duboko u sebi i naprosto će Vam biti potrebno izuzetno mnogo truda, rada, ulaganja, da biste otkrili njihove namere, a moguće je da ih otkrijete tek onda kada počnu da Vam nanose zlo.

Ovan

Ovnovi su veoma dubokoumni i generalno umeju da posmatraju i promatraju svet oko sebe. Osobina koja iz toga proističe u narodu se naziva “lukavost”. Oni umeju da jako dobro kroz posmatranje dođu do toga da sve ono sto ih interesuje ostvare, pa makar i na tuđu štetu. Oni će Vam napakostiti, samo ako je to njima u interesu. Njih ne interesuje trenutak u kome se nalaze, njihovi ciljevi i planovi su veoma dugoročni i naprosto predstavljaju njima veliko sredstvo dolaska do cilja. Oni neće imati milosti ni prema kome ko im se nađe na putu.

Vaga

Vage umeju da deluju izuzetno fino. Ali samo da deluju. To je njihovo glavno oružije. Ispod te ljušture finoće kriju se uspavani pravi fašisti koji Vam u trenutku kada se najmanje nadate mogu pokazati svoju mračnu stranu. Ovo se najviše vidi na poslovnom planu. Oni ne trpe konkurenciju, naročito ne onu koja pretenduje da im ugrozi radno mesto ili put do napretka. Ako ih u tome sprečite ili pokušate da ih sprečite, budite uvereni da Vam neće zaboraviti. Uspevaju da zapamte sve, i najmanje sitnice, pa prema njima morate biti dobri.

Škorpija

Škorpija je glavna zloća horoskopa, to je dobro poznato. Oni koji su osetili njihov gnev, znaju kako to izgleda. Oni neće prezati ni od čega, kako bi Vam “zapržili čorbu”. Pri tome umeju da budu izuzetno maštoviti i nekako da zaista sprovode nesvakidašnje osvete. Jako su kreativni. Najveća zamerka s njihove strane može biti to ako ih oštetite finansijski. To im se neće ni malo dopasti, jer je njima lova izuzetno važna. Oni pokušavaju da na sve načine dođu do uspeha, a taj ko im se nađe na putu mora biti neutralisan, onemogućen i poražen.

Tekst napisala Katarina Anđelić. © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Najveći džangrizavci horoskopa!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.