NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Za njih je “zlatna sredina “-oni vole biti prosečni!

Za njih je “zlatna sredina “-oni vole biti prosečni!

Za njih je “zlatna sredina” – oni vole biti prosečni!

Zlatna sredina

Za većinu znakova zodijaka, biti prosečan ili običan, nije prihvatljivo. Tu se ne radi samo o novčanom ili poslovnom uspehu, nego i o svim ostalim oblastima života. Međutim, postoje i oni koji svojom nenametljivošću veoma direkno žele da se odže u sredini. Jednostavno ne uživaju u tome da sve oči budu uprte u njih i da privlače pažnju. U osnovi, ako ih to stanje čini srećnim, onda je to u redu, sve dok ova težnja za bivanjem u proseku ne krene da utiče na ambiciju. Evo i ko su oni:

 

Rak

Rak je poprilično nenametljiv znak i čak i kada putem spleta čudnih okolnosti dođe do nekog uspeha koji je primećen ili čak popularnosti, pitanje je koliko se prijatno oseća. Raku može da bude „životni san“ da dosegne do sredine koju apsolutno smatra zlatnom. Zato Rakove ambicije često nisu velike, a u osnovi oni i ne teže da ih povećaju. Raku je najvažnije da bude natrposečno voljen, pa ako se ta komponenta njegovog života zadovolji, onda u globalu u svemu ostalom može da bude prosečan, ali i prezadovoljan!

Devica

Device zaista vole da budu negde u sredini, ali ako je ikako moguće da ta sredina bude stylish! Za razliku od druga dva znaka sa ove liste, Devica zbog ove težnje gotovo nikad ili jako retko gubi na ambiciji. U osnovi Devica samo želi da ima dovoljno, da ne mora da živi pod bilo kakvom vrstom opterećenja, a sa neke druge strane, ne želi da ima previše, jer bi je i to opteretilo. Najbolje rešenje za Devicu bi bilo da ima sasvim dovoljno i još malo preko toga, ali u globalu ako se „uklaviri“ u prosek biće maksimalno zadovoljni!

Vodolija

Vodolija ceo svoj život može da posveti tome da traga za nekom izvesnom sredinom! Život koji vodi, usmeren je ka tome da se sva osnovna polja života dovedu u takvo stanje da nema velikih problema, ali manji problemi im uopšte ne smetaju. Jedino od ovog pravila odstupa Vodolijina umetnost, za koju voli da bude posebna, ali u svakom drugom segmentu, želi da bude prosečna i neprimetna. Čak se može doći do toga da joj bude jako neprijatno ako se dogodi da je ljudi primećuju ili da se po nečemu posebnom istakla!

 

Autor Teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

Pročitaj još Ne dozvolite da vas prevare – oni su najstrastveniji znak zodijaka!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.