NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
ŽIVOTNO DOBA

ŽIVOTNO DOBA

Životni vek čoveka je podeljen na razne etape razvoja i u fizičkom i u psihološkom smislu. Svakom od tih razvojnih etapa vlada jedna od planeta. Ova teorija po kojoj starosnim dobima vladaju planete se naziva teorija alfidara.

MESEC vlada periodom od rođenja do 4. godine
MERKUR vlada periodom od 5. do 14. godine
VENERA vlada periodom od 15. do 22. godine
SUNCE vlada periodom od 23. do 41. godine
MARS vlada periodom od 42. do 56. godine
JUPITER vlada periodom od 57. do 69. godine
SATURN vlada periodom od 69. godine pa na dalje

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

U radu sa klijentima koristim se astrologijom, numerologijom i Tarot kartama. Astrologijom se bavim skoro 30 godina. Izrađujem natalne karte pomažući vam da saznate ko ste vi, kakav je vas životni put, ukazujem vam sta je najbolje za vas sa astroloske tacke gledista. Takođe se bavim i Sinastrijom, gde vas savetujem šta da radite po pitanju vasih ljubavnih, porodičnih, poslovnih, prijateljskih odnosa. Kako da ostvarite harmoničnu i kvalitetnu vezu, brak i sa kojim partnerom možete ostvariti to. A kada dođe do nesuglasica ukazaću na srž problema i pomoći vam da to sve rešite . Specijalnost su mi horarna astrologija, elekciona astrologija, karmicka astrologijom i astromedicina. Izračunavam numerološke kodove i u kontaktu sa korisnicima vrlo rado volim da postavim pitanje i Tarotu.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.