NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Žena Vodolija

Žena Vodolija

Žena Vodolija

Žena Vodolija je neko ko ima jako dobru, nežnu, pa može se reći i „tananu“ dušu. Neko kome su emocije sve, ko živi za emocije i za neku vrstu sreće koja u globalu ne mora da ima nikakve veze sa materijalnom prirodom. One umeju da jako dobro trasiraju svoj put, prema svojim željama i u skladu sa svojim potrebama. Njihove želje i potrebe, drugi ljudi uglavnom neće razumeti, a ni podržati, ali to njih neće baš naročito interesovati. Kada se sve realno sagleda, one žive za neku vrstu uzvišenog cilja, teže da postignu takvo životno stanje u kome bi one imale sasvim dovoljno novca, da podmire neke potrebe, koje ne bi uključivale nikakav luksuz, jer istom i ne teže, i da sa druge strane imaju jedno jako lepo uravnoteženo stanje kroz porodicu, prijatelje i sve ono što je njima prioritet. One se uvek bave poslovima koje vole, ma koliko ti poslovi ne donose idealno stanje kroz finansije. Teško da će ona promeniti profesiju, samo zbog veće zarade. Njoj je u poslu važnija stabilnost, nego finansije, a na prvo mesto stavlja to da se bavi poslom koji voli. Njima odgovaraju humane delatnosti, poput medicine, pedagoškog rada, a možda čak i veterine. One će biti najbolje učiteljice i vaspitačice na svetu. Ako želite da osvojite neku ženu rođenu u znaku Vodolije, moraćete da joj veoma jasno i direktno pokažete da vam je stalo i da ona neće načiniti pogrešan izbor ukoliko se odluči za vas. Ako ona ne stekne dovoljno poverenja u vas kao u udvarača, teško da će veza uopšte nastati. One nisu sklone romansama, niti avanturama, jer one žele da u ljubavi žive pravu bajku, koja će biti savršena i koja će trajati večno. One u svakom svom partneru vide prototip svog budućeg supruga. Prijaju im snažni muškarci, ali nikako grubijani. One su veoma talentovane za umetnost, posebno za kreativni rad i za sve ono što treba stvoriti „rukama“. One imaju ogromnu sposobnost vizualizacije i lako prenose ono što u svojoj glavi zamisle. Veoma su maštovite i sklone sanjarenju. Ako se bave sportom, odlučiće se uglavnom za neke sportove koji su takođe kreativni.

Žena Vodolija

Vodolija je vazdušni znak, ali za razliku od ostalih ženskih vazdušnih znakova, žena Vodolija nije blagi povetarac. Ona je bura ispunjena sa unutrašnjim silom, što može biti pomalo zastrašujuće kada je prvi put upoznate.. Ako se ne plašite oluje i upoznate je, shvatićete da je ona pametna, nezavisna i originalna osoba. Mnoge Vodolije imaju širok, vizionarski, i humanitarni pristup životu.

Neke od poznatih žena Vodolija su: Zsa Zsa Gabor, Virginia Voolf, Germaine Greer i Oprah Vinfrei.

 

Vodolija i ljubav

Na mentalnom nivou, mnoge stvari su igra za ženu Vodoliju, a njoj je najbitnija igra ljubavi. Žena Vodolija uvek temeljno igra igre, uvek planira svoje poteze i nikad ih ne preskače. Ljubav je i zabava za Vodoliju, i ona nikada neće dozvoliti da njenom partneru bude dosadno. Ovakav pristup ne znači da se žena Vodolija lako zaljubljuje. Naprotiv, potrebno je neko vreme da ona bude u stanju da se veže i da stekne poverenje u nekoga.

Rečenicom “Teško je voleti” mogu da se opišu neke žene Vodolije. Njen partner mora da bude psihički spreman za izazove koje će pred njega staviti žena Vodolija. Za nju, komunikacija je ključ za uspešnu romantiku i ona može da racionalizuje svaku emociju. Ali put do njenog srca može biti veoma dug.

Biti nezavisan je nešto što žena Vodolija jako ceni Ona to traži nezavisnost od svog partnera ali mu je i daje. Njen idealan partner mora biti inteligentna osoba koja može da razume njenu svestranost.

 

Vodolija u vezi

Prostor i sloboda su najpotrebniji Vodoliji u vezi. Dajte joj prostora i neočekujte od nje da se ponaša tradicionalno u kući. Ona je pomalo buntovnik, a njena savršena veza je sa nekim ko je da je voli takvu kakva jeste. Idealni partneri za ženu Vodoliju su: Vaga, Blizanci, Strelac, i Ovan.

 

Vodolija i prijateljstva

Žena Vodolija odaje utisak osobe koja je prijatelj sa apsolutno svima, ali tako samo izgleda. U stvari, žena Vodolija retko dozvoljava ljudima da joj se previše približe. Ona može da bude malo rezervisana kada je reč o njenim stvarnim osećanjima i videćete da je njen krug prijatelja mnogo manji nego što se čini. Velikodušne i uvek spremne da pomognu, žene Vodolije se druže sa ljudima koji su intelektualni i nezavisni kao one.

Vodolije cene prava prijateljstva i zato su izuzetno odani prijatelji.

 

Vodolija i sex

Seks je delimično umna stvar za ženu Vodoliju. Ono što ona traži u spavaćoj sobi može samo da se poredi sa Ajnštajnovom potragom za znanjem. Žena Vodolija voli da pomera granice u spavaćoj sobi, uvek eksperimentiše i sa njom nikad nije dosadno. Ona voli da rizikuje u spavaćoj sobi ali i van nje, zato nemojte da se iznenadite ako vam predlozi susret negde javno.

 

Vodolija posao

Žena Vodolija je osoba od ideja. Ona stalno ispituje stvari i ima nove i maštovite ideje. Žema Vodolija je pouzdan šef, dobar vođa, iskren kolega i vredan radnik. Zanimanja za ove žene mogu uključiti socijalni rad, mehaniku i inženjering, psihologiju, arhitekturu, ili obrazovanje. Takodje pokazuje svoje sklonosti ka umetnosti, turizmu, nauci, sportu, ekologiji i odnosima sa javnošću.

Ženi Vodoliji ne odgovaraju standardni kancelarijski poslovi od 9 do 5. Ona je suviše samostalna za poslove koji je ograničavaju. Vodolija je kreativana i idealista i želi da upotrebi svoje veštine na najbolji način. Nema potrebe ni da je nadgledate u poslu, ona savršeno radi i bez toga.

 

Vodolija i novac

Žena Vodolija je nezavisna i preuzima punu odgovornost za sopstvenu finansijsku stabilnost. Ona je progresivno orijentisana, zna da rizikuje sa svojim investicijama, ali će uvek paziti u šta investira.

Za razliku od nekih znakova horoskopa koji žive da bi štedeli ili žive da bi trošili, žena Vodolija nije toliko vezana za novac. One se često pitaju da li mogu da ga daju nekom kome je potrebniji. Ukoliko dođe u posed veće količine novca žena Vodolija će unajmiti nekog da se brine o njenim finansijama. Ukoliko se nađete u situaciji da pregovarate sa Vodolijom o novcu, naići ćete na teškog pregovarača, zbog njenog hladnog odnosa prema novcu.

Žena Vodolija će se uvek ponositi svojom porodicom, ističući njihovu raznolikost i individualnost.

 

Vodolija i porodica

Vodolije su divni roditelji, iako na trenutke mogu da deluju distancirano, zato što vole svoju nezavisnost. Njihova deca mogu da imaju koristi od toga, jer će lakše da se osamostale. Majka Vodolija se uvek trudi da razume svoju decu, tretirajući ih sa pažnjom i poštovanjem. Razgovaraće sa njima kao da su odrasli, ali neće preterati sa takvim odnosom i uvek će biti spremna da se poigra sa njima.

 

Vodolija i moda

Za Vodoliju ne postoji kupovina u tržnim centrima. Ona će brižljivo tražiti odevne predmete po starinskim prodavnicama sklapajući jedinstven izgled. Žena Vodolija ne prati trendove, ona se oblači sasvim suprotno, kreirajući sopstveni trend. Ona ima lični stil, i ne boji se da šokira i zaseni svoje obožavaoce sa smelim odabirom boja. Njene omiljene boje su jarke, koje privlače pažnju, kao što su tirkizno plava, pink i smaragdno zelena.

Oblačenje žene Vodolije može biti kontraverzno. Jednog dana će biti sportski obučena ofarbana u roze, a  sledeći, ona će nositi teget poslovno odelo i imaće običnu frizuru. Zbog svog egzotičnog ukusa, ona će kupovati i kombinovati potpuno različitu odeću.
Avangardna garderoba, šik frizure, a ponekad i poslovna elegancija u odeći i nakitu, samo pokazuje da žena Vodolija ima svoj stil.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


1 comment

Comments are closed.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.