NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Žena Vodolija u ljubavi

Žena Vodolija u ljubavi

Žena Vodolija u ljubavi

Na mentalnom nivou, mnoge stvari su igra za ženu Vodoliju, a njoj je najbitnija igra ljubavi. Žena Vodolija uvek temeljno igra igre, uvek planira svoje poteze i nikad ih ne preskače. Ljubav je i zabava za Vodoliju, i ona nikada neće dozvoliti da njenom partneru bude dosadno. Ovakav pristup ne znači da se žena Vodolija lako zaljubljuje. Naprotiv, potrebno je neko vreme da ona bude u stanju da se veže i da stekne poverenje u nekoga.

Rečenicom “Teško je voleti” mogu da se opišu neke žene Vodolije. Njen partner mora da bude psihički spreman za izazove koje će pred njega staviti žena Vodolija. Za nju, komunikacija je ključ za uspešnu romantiku i ona može da racionalizuje svaku emociju. Ali put do njenog srca može biti veoma dug.

Biti nezavisan je nešto što žena Vodolija jako ceni. Ona  traži nezavisnost od svog partnera ali mu je i daje. Njen idealan partner mora biti inteligentna osoba koja može da razume njenu svestranost.

Prostor i sloboda su najpotrebniji Vodoliji u vezi. Dajte joj prostora i neočekujte od nje da se ponaša tradicionalno u kući. Ona je pomalo buntovnik, a njena savršena veza je sa nekim ko će da je voli takvu kakva jeste. Idealni partneri za ženu Vodoliju su: Vaga, Blizanci, Strelac i Ovan.

Pročitaj SVE O ŽENI U ZNAKU VODOLIJA.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.