NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Žena Vaga u sexu

Žena Vaga u sexu

Žena Vaga u sexu

Žena Vaga u seksu je intelektualac kao i ostali ženski vazdušni znaci. Vaga tretira seks kao mentalnu vežbu. Njen pristup u spavaćoj sobi je da uzima u obzir svoje potrebe, kao i potrebe njenog ljubavnika što proizilazi u želju da zadovolji.

Žena Vaga u seksu voli zavođenje i predigru, sa dosta “šaputanja na jastuku” koja polako dovode do glavnog događaja. Žena Vaga je nadaren i privlačan seksualni partner koji ceni osobe spremne da udovolje i njenim potrebama.

Žena Vaga će se uvek truditi da dostigne fizičko savršenstvo sa svojim partnerom.

Ako planirate da osvojite osobu rođenu u znaku vage, budite uporni i spremni na raznorazne transformacije. Pažljivo je posmatrajte i pokušajte da joj predstavite sebe u onom svetlu, kakvim bi ona volela da ste. Nemojte joj kontrirati, jer će je to sigurno deprimirati. Kada je reč o talentima, žene vage su umetnice bez premca. One jako dobro umeju da stvore, stvaraju, a njihova dela su uglavnom unikatna i neponovljiva.

Pročitaj još i Kakva je žena Vaga u ljubavi, Detaljna analiza žene rođene u znaku Vage.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.