NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Žena Vaga u ljubavi

Žena Vaga u ljubavi

Žena Vaga u ljubavi

Vaga je znak kojim vlada Venera, zato žena Vaga traži potpunu harmoniju u vezi. Žena Vaga u ljubavi traži ravnotežu, za nju je savršen partner onaj koji će je obasipati sa papirnim srcima i buketima cveća. Žena Vaga uživa da je voljena, i biće potpuno posvećena osobi koju izabere. Iako su Vage na izgled staložene i pribrane, kada se opuste, mogu biti vrlo razigrane i romantične. Žena Vaga ne igra igara kada se zaljubi. Ona je veoma nepristrasna i ponekad bolno iskrena.

Žena Vaga će sa svojim širokim poledima, uspostaviti jaku vezu sa partnerom, jer će u argumentima partnera moći da vidi i njihovu stranu. Njen logika i racionalno ponašanje će često pretvoriti i najžucnije rasprave u mirnije pregovore. Žena Vaga u ljubavi oscilira između dominantne i podređene osobe u zavisnosti šta odgovara trenutnoj situaciji. Vaga u vezi želi  osobu u kojoj će imati podršku i koja će moći da je posavetuje.

Žena Vaga se dobro slaže sa sledecim znakovima u Astrologiji: Vodolija, Blizanci.

Pročitaj Sve o ženi rođenoj u znaku Vage.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


1 comment

Comments are closed.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.