NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Žena Strelac

Žena Strelac

Žena Strelac

Žena Strelac je „čelična lady“. Sve drugo što bi se reklo za nju najverovatnije ne bi bilo tačno. Ova fraza apsolutno odgovara opisu. Žena rođena u znaku Strelca je osoba koja zaista može da prednjači u svemu. Ona se trudi da uvek bude uspešna, i generalno mnogo ulaže u sebe, svoje znanje, a sve zarad napretka koji želi da ostvari. U svakom smislu se bori da postigne lepe rezultate i njen ceo život se svodi na to. Ona je pametna i zavodljiva i ne preza da upotrebi svoj šarm i u poslovne svrhe. Ona sve jako dobro ume, ona sve jako dobro razume. Ona ima neke svoje mane, ali ih vešto skriva od očiju javnosti, jer apsolutno ne želi da iko pomisli da je ona neko kome je pomoć potrebna. Malo teže se prilagođava i ne prija joj rad u velikim kolektivima osim ako ona ima šefovsku poziciju, odnosno moć odlučivanja. Prijaju joj poslovi koji se tiču ekonomije, novca, finansija, bankarstva. Takođe, ona može biti uspešan pravnik, posebno u oblasti advokature. Ona je neko ko se uvek trudi da ostavi dobar utisak, a posebno na ljude sa kojima se susreće po prvi put. Za nju ne postoji nepoznanica i ona misli da može sve. Za svoje partnere bira muškarce koji joj energetski odgovaraju, a to se uglavnom svodi na neke ljude blage energije koji su spremni i voljni da prate tempo koji ona nameće. Ako želite da osvojite ženu Strelca, morate da znate da ste započeli jedan zadatak koji je gotovo pa ne uradiv. Moraćete da uključite svu svoju maštu, znanje, zalaganje da biste došli do uspeha. Moraćete u velikoj meri da se pretvarate, kako biste joj se dodvorili i nikako da joj kontrirate. To ona neće podneti, i sasvim sigurno da biste u tom slučaju ispali sa liste kandidata za njenog partnera. Talenti žene Strelca se uglavnom svode na sport, gde one mogu da pokažu svu svoju jačinu tela, duha, ali i snagu karaktera. One mogu biti uspešne u umetnosti, ali uglavnom biraju neke stroge pravce.

 

Žena Strelac

 

Strelac je znatiželjan i neprestano radoznao. Ovam znakom vlada kuća filozofije, a žena Strelac traži istinu u svim okolnostima. Ona duboko istražuje svakog čoveka, ženu ili dete, i teme razgovora mogu biti od politike preko religije do seksualne orijentacije. Ništa nije izvan granica ili tabu u njenoj potrazi za odgovorima. Žena Strelac je svestrana i izuzetno šarmantna, i uživa u svakom novom iskustvu. Žene Strelci su obično iskrene i nezavisne, što mnogi smatraju za privlačnu kombinaciju.

S obzirom na njenu prirodu, žena Strelac želi da otkrije smisao života. Ona je širokih shvatanja, nju sve fascinira, naročito kontraverzne teme, kao što su religija, moral ili filozofija. Kada je zainteresujete imaćete sa njom uvek intelektualan i zanimljiv razgovor.

Ženi Strelcu nikada nemojte davati striktne rasporede, nju to ograničava, ona voli da bude fleksibilna, da menja svoje planove i da se prilagodi situaciji.

Poznate žene Strelci su Bette Midler, Kristina Agilera i Lusi Liu.

 

Strelac u ljubavi

 

Ljubav je jedna od večnih misterija za ženu Strelca. Zbog toga ja ljubav za nju i dugo očekivana nagrada i skriveno blago. Ona želi partnera koji će joj biti ravan i psihički i fizički, neko ko može da joj objasni misteriju života i ljubavi. Žena Strelac se često boji intime, i za nju ljubav često nastane iz prijateljstva. Žena Strelac je u ljubavi iskrena i pouzdana. Ona uvek igra po pravilima, pa čak i kada je potpuno obuzeta ljubavlju, ta njena staloženost samo joj pojačava šarm.

 

Strelac u  vezi

 

Žena Strelac voli drugarstvo i želi prijatelja i partnera koji deli njenu ljubav prema istini i znanju. Veza sa njom je često aktivna, avanturistička i ispunjena čudnim i dalekim putovanjima, metaforički i bukvalno. Nju oduševljavaju  sve stvari koje su za nju nove, zato njen partner mora biti neko ko je dosta putovao i ima dosta znanja. Ovo je neophodno kako bi držao korak sa njenom filozofijom sveta, koji se sastoji od egzotičnih zemalja i uzbudljivih otkrića.

Cilj žene Strelcadok  je u vezi da uvek sve bude jasno, ona je veran, predan i posvećen partner.

 

Strelac i prijateljstva

 

Intelektualna i avanturističkog duha, žena Strelac voli da se druži sa ljudima sličnim njoj. Ona je često inicijator u društvu, osoba uvek spremna za nešto što je zabavno. To u kombinaciji sa njenim znanjem kulture, filozofije i putovanja, čini je interesantnim sagovornikom i uvek poželjnim članom društva. Ako ste ikada želeli da proširite svoje poglede na svet, razgovarajte sa ženom Strelcem. Potpuno je nepristrasna, njena prijateljstva dolaze iz svih sfera života i čine je ljudi svih nacionalnosti i kultura.

Žena Strelac će se obično družiti sa Vagom i Vodolijom.

 

Strelac i sex

 

Žena Strelac “prži” u spavaćoj sobi, kao što to i priliči vatrenom znaku. Ona je zaista vatrena! Sa njenog stanovišta, seks je čisto fizička stvar, i ne vezuje ga mnogo za emocije. Samouverena i senzualna, njen smisao za avanturu obično znači da je u krevetu spremna na sve. Žena Strelac uživa u raznim fizičkim iskustivma, zato će joj najviše odgovarati osobe koje su kreativne u krevetu.

Osoba koja želi da osvoji njeno poštovanje u spavaćoj sobi mora da bude i hrabra i inteligentna.

 

Strelac i moda

 

U želji za stalnim znanjem, Žena Strelac može biti malo avanturista kada je u pitanju moda. Nju nije briga za modne trendove, ona ne želi da oblačenjem pokaže neki stav, njoj je najbitnije da se dobro oseća u onome što nosi. Najviše joj odgovaraju prirodni materijali poput pamuka, vune i lana. Ona voli šarene suknje, široke farmerke i sportske odeću. Minimalna šminka i retko neki nakit, samo će smetati drugima da upoznaju njenu pravu prirodu.
Žena Strelac je jednostavna i skromna, za nju je moda nešto prirodno, inovativno i lepo za videti.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.