NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Žena Strelac u ljubavi

Žena Strelac u ljubavi

Žena Strelac u ljubavi

Ljubav je jedna od večnih misterija za ženu Strelca. Zbog toga ja ljubav za nju i dugo očekivana nagrada i skriveno blago. Ona želi partnera koji će joj biti ravan i psihički i fizički, neko ko može da joj objasni misteriju života i ljubavi.

Žena Strelac se često boji intime, i za nju ljubav često nastane iz prijateljstva. Žena Strelac je u ljubavi iskrena i pouzdana. Ona uvek igra po pravilima, pa čak i kada je potpuno obuzeta ljubavlju, ta njena staloženost samo joj pojačava šarm.

Ako želite da osvojite ženu Strelca, morate da znate da ste započeli jedan zadatak koji je gotovo pa ne uradiv. Moraćete da uključite svu svoju maštu, znanje, zalaganje da biste došli do uspeha. Moraćete u velikoj meri da se pretvarate, kako biste joj se dodvorili i nikako da joj kontrirate. To ona neće podneti, i sasvim sigurno da biste u tom slučaju ispali sa liste kandidata za njenog partnera.

Pročitaj SVE O ŽENI U ZNAKU STRELCA.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.