NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Žena Škorpija u sexu

Žena Škorpija u sexu

Žena Škorpija u Sexu

Žena Škorpija je “boginja seksa”. Njen nagon i seksualne moći su glavne karakteristike ovog znaka. Žena Škorpija može zapaliti sobu punu ljudi samo jednim običniom “dodji do mene” potezom prsta. Žena Škorpija u sexu ima veliki libido i voli da udovoljava i da joj se udovoljava. Ako se usudite da zakoračite u njenu jazbinu, proverite prvo da li imate dovoljno snage da je pratite. Žene Škorpije su prave Amazonke u krevetu.

Jako je teško biti partner ženske Škorpije i to može da se postigne na dva načina. Ili da ste muškarac potpuno blage energije, sasvim tolerantan, koji će apsolutnu dominaciju prepustiti njoj, ili da ste osoba koja zaista može da se tumači kao energična, a da uspete da je podvedete pod svoje liderstvo, što se u astrologiji tumači kao gotovo neuradiv zadatak.

Ženu Škorpiju ne interesuju površne veze, onda traži dubinu i strast u odnosima. Ona je neizmerno darežljiva i nežna, strastvena je, brižna, odana i nepokolebljiva. Žena Škorpija je najseksipilniji i najmisteriozniji znak horoskopa. Ona je egzotična i privlacna, kao dubina okeana, i kao okean njeno raspolozenje moze da bude mirno ili burno.

Pročitaj SVE O ŽENI ŠKORPIJI.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.