NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Žena Škorpija u ljubavi

Žena Škorpija u ljubavi

Žena Škorpija u ljubavi

Žena Škorpija je neverovatna kada je pokrene ljubav. Žena Škorpija u ljubavi je veoma strastvena i iznenađujuće emotivna, ali može biti enigma za svojie ljubavnike. Njene prave namere i osećanja su ponekad duboko skrivena i nejasne. Kada je zaljubljena žena Škorpija je primamljiva i misteriozana, njene strastvenost se može porediti sa olujom.

Žena Škorpija voli predano i strastveno. Kada je sigurna u svog partnera, njena ljubav će biti večna, njen život će se vrteti oko te osobe, a ona će biti beskrajno odana. Ona će čvrsto stajati iza svog partnera, hvaliće ga i graditi mu samopouzdanje. Žena Škorpija je izuzetno atraktivna, što će uvek privlačiti mnoštvo ljudi oko nje. Škorpiji prija pažnja, ali ona vidi koketiranje kao uvredu, njena posvećenost znači da će uvek ostati verna svom partneru.

Snažna žena Škorpija zna da bude dominantna u vezi. To može dovesti do čudnog odnosa sa partnerom, koji ukoliko je popustljiv, stalno će joj popuštati i sklanjati se, ili ukoliko je previše istrajan i čvrst u svojim stavovima, može da dovede do čestih svađa. Škorpija ne želi ni jednu ni drugu situaciju, njoj je potreban partner koji je zlatna sredina. Dovoljno hrabar da joj se suprotstavi, ali i da ima razumevanja za njenu prirodu i popusti joj ponekad.

U odnosima, Žena Škorpija želi da svom partneru pomogne i olakša, koliko je god moguće, sve dok on razume njenu prirodu i zna kada da joj popusti. Ona je brižna i odana, ali nemojte nikada probati da je prevarite, upoznaćete koliko boli ubod škorpijine žaoke. Ženi Škorpiji će se najčešće svideti Ovan i Devica.

Ženu Škorpiju ne interesuju površne veze, onda traži dubinu i strast u odnosima. Ona je neizmerno darežljiva i nežna, strastvena je, brižna, odana i nepokolebljiva.

Pročitaj SVE O ŽENI ŠKORPIJI.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.