NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Žena Ribe u ljubavi

Žena Ribe u ljubavi

Žena Ribe u ljubavi

Žena Ribe u ljubavi očekuje magiju i misteriju, kao što je vodeni svet u kome ribe plivaju. Ona voli da bude zaljubljena, za nju je to predivan san na javi. Ljubav je zavođenje njenih čula, a ona uživa da bude zavedena. Romantika je za ženu Ribu poput letnje oluje, kreće od tople kišice, kroz sukobe grmljavine i munja, a završava se tišinom posle oluje. Ona daje sve kada je u pitanju ljubav. Veran ljubavnik i odan partner, ništa ne čini ženu Ribe ispunjenom kao ljubav.

U ljubavi, žena Ribe daje mnogo, ali ne sve. Žene Ribe nisu ni slabe ni jake osobe, one su nešto izmedju. Nemojte je gurati preko njenih granica i kada izgleda da ih nema. Izbegavajte da iskorišćavate njenu dobru prirodu  i želju da se žrtvuje za druge. Ona vidi svoju spremnost da oprosti i razume kao snagu, a tako bi trebalo i vi da je shvatite. Ona je u potpunosti sposobna da krene iz početka, čak i ako to znači život bez vas. Nekada će biti veoma samostalna a nekada će se osećati usamljeno bez važne osobe u njenom životu.

Žena Ribe je dobroćudna opuštena osoba i tako se ponaša i u vezi. Ona je pacifista po prirodi i radije će izbegavati konflikte, pogotovo ako nema koristi od njih. Žena Ribe je u vezi maštovita i vrlo emotivna, zato joj je potreban partner koji može da joj pruži osećaj sigurnosti. Ona je velikodušna u vezi a često i rizikuje dajući previše. Najbolji partner za nju je onaj koji može da je inspiriše, štiti je i kada je to potrebno, ispuni njene fantazije.

Pročitaj SVE O ŽENI U ZNAKU RIBE.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.