NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Žena Ovan u sexu

Žena Ovan u sexu

Žena Ovan u sexu

Žena Ovan u seksu je kao ovca u tigrovoj koži. Ona voli lov i fizički jake ljubavnike. Ona čak voli javne lokacije, plaže, bazen, automobil, klupu u parku, to ništa nije strano za nju. Onaj ko želi da osvoji ovu ženu mora biti spreman na to da je zadovolji ili će se ona prebrzo zadovoljiti i krenuti dalje. Erotika je važan mentalni priključak za nju, ona je strastvena i zahtevna ljubavnica.

Žena Ovan u sexu je verovatno jedna od retkih koja efikasno odvaja ljubav i seks. Ona bi mogla lakše da se izrazi seksualno nego intimno i ona ima tendenciju da se kreće sporije kada se radi o ljubavi. Iako se ponekad može učiniti da je agresivna u seksu, ona samo želi svog partnera u ogledalu svoje strasti. Žena Ovan u seksu veruje da nikakavo istrazivanje nije tabu ako se to dešava između dvoje ljudi koji se vole.

Seks je kao sport za nju. Ona radije prirodno spada u dominantnu ili barem vodeću ulogu, ali će isto tako učiniti sve da prirodno dodje do tog momenta, nikada je nemojte postaviti u jednu kategoriju. Ona voli avanturu u seksu, bilo da pokušava nešto novo ili neko novo mesto, bilo gde, osim kreveta.

Pročitaj još o ženi u znaku Ovna: Sve o ženi u rođenoj u znaku Ovna, Ljubav sa ženom u znaku Ovna.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.