NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Žena Ovan u ljubavi

Žena Ovan u ljubavi

Žena Ovan u ljubavi

Žena Ovan će otići tamo gde niko ranije nije otišao kako bi pronašla pravu ljubav. Kada upoznate  ženu Ovna, prva stvar sa kojom ćete se susresti je njen smisao intenziteta i intriga. Žena Ovan u ljubavi je izazov, sa skrivenim dubinama i složenih misli. Kada sretne svog savršenog partnera, postaje senzualna, puna razumevanja i emotivna. Sve postaje ekstremno, a život je najoštriji i najzanimljiviji za nju kada je zaljubljena.
Žena Ovan u ljubavi voli brižno ponašanje i potrebno je omogućiti joj da ona oseti da je ona ispred svega u vašem životu.

Iako  spolja izgleda kao jaka, ona je iznutra ranjiva. Ona voli puno romantike i velike gestove. Žena Ovan u ljubavi je ponekad ljubomorna, ali ljubomora nastaje iz nesigurnosti.

Ukoliko ste imali sreće da privučete pažnju žene u znaku Ovna, održavanje te pažnje je pravi izazov za svakog. Ona često voli partnere koju su uzbudljivi kao ličnosti. Žena Ovan u ljubavi je veoma sposobna što govori i činjenica da se savršeno snalazi u životu i kada je sama. Ona se prema svim ljudima odnosi kao da su svi jednaki, ali ima prednost onaj ko ima crtu dobre osobe. Njena ekstravagantna i romantična priroda se stalno prepliću. Partner koji istinski želi da dodje do nje osetiće se kao posebna osoba koja hoda zemljom. Ona je direktna, ponekad šokira time, ali ima pristup koji je izuzetno drag.

Žena Ovan u ljubavi je sasvim sigurana da ona može da osvaja, a poseduje nevinu auru, koja posle doživi veliki preokret. “Nevina” verovatno nije reč koju bi koristili da je opišete u celini, ali njeno poverenje i entuzijazam predstavljaju direktnu, iskrenu i jednostavnu ličnost kojoj teško možete odoleti. Žena Ovan će se retko kada naći u nevolji. Nju retko ko može razočarati, a kamoli odbiti. Ona se ne izvinjava, ona jednostavno uvek ide samo napred.

Stara izreka “suprotnosti se privlače” izgleda ne važi za ženu Ovna u ljubavi, barem kada je u pitanju karakter. Ona nije jedna od onih koja će pasti na sentimentalne priče. Nju će privući osobe sa čvrstim stavom, velikim smislom za avanturu i zabavu, baš kao što je i ona. Žena Ovan nije poznata kao saosećajna osoba, ona uvek teži da bude sabrana. Njen moto može biti i: “mislim samo na ono što dolazi, ne i na ono što ide”.

Žena Ovan u ljubavi dosta voli yavođenje. To ne znači da se nikada neće smiriti, ali to takođe ne znači da ne treba da uraditi svoj deo da bi stvari bile uzbudljive. Ukoliko ste predmet njene želje, vi ste veći od života koji diše, barem u tom trenutku. Da li će ta strast da traje ili ne, to je pitanje. Ukoliko bude uzbudljivo verovatno će da traje.

Njenom iskrenom, direktnom pristupu je teško odoleti. Ako ste strastveni, neće biti greške da ona želi baš vas u tom trenutku. Ako je uhvatite u trenutnku strasti i entuzijazma, ona će da vam veruje u potpunosti. Ona je takođe sigurna da je ona prava osoba za vas.

Žena Ovan u ljubavi nije tipično romantična. Ona definitivno zahteva pažnju, ali isto tako ako ste previše dostupni i suviše lako dolazi do svega što želi, osetiće se ugušenom.

Žena Ovan u vezi

Žena ovan u ljubavi će se često izložiti riziku. Žena Ovan traži ljubavnika koji može da je stimuliše i koji će biti veoma žestok i odan. Njen temperament je obično topao i brz. Savršen partner za ovu ženu je bukvalno neko ko želi da se igra sa vatrom, voli brze automobile i nikada nije statičan.

Pročitaj detaljnu analizu zene u znaku Ovna.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.