NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Žena Lav u ljubavi

Žena Lav u ljubavi

Žena Lav u ljubavi

Ne postoje dva puta do njenog srca i zato za ženu Lava je u ljubavi – sve ili ništa. Intenzitet i strast, koje se manifestuju  u svakom aspektu njenog života, najizraženije su u njenom ljubavnom životu. Sve što knjige i filmovi opisuju o ljubavi i kakva ona treba da bude, imate najviše šanse da pronađete i ostvarite pored žene Lava. Budete spremni na vrtloge ekstremnih uspona i dubokih padova jer žena Lav poznaje i priznaje samo veliku ljubav, i to onu vrstu koja pomera stene iz temelja i dohvata zvezde. Žena Lav će staviti svoju ljubav u centar svog univerzuma, ali ona će takođe zahtevati da to isto učinite i Vi, neće se zadovoljiti sa manjim.

Lavice se uglavnom lako zaljubljuju, a kada se jednom zaljube, predaju se predano i potpuno. Ovo ne znači da je žena Lav jednostavna ili da će se zadovoljiti pored bilo koga, ali kada je u pitanju muškarac koji ume i želi da ispuni njene fantazije, žena Lav će se predati u ljubavi potpuno. Zahtevna, žena Lav može biti veoma posesivna u ljubavi, pa pripazite na kandže ove mačkice.

Žena Lav, kada je u vezi, veoma je verna  svom partneru. Žena Lav očekuje da će njen partner biti jednako posvećen, jedinstven, nezavisan i jak kao individua. Lavica ne traži zaštitnički odnos, već da zajedno hodate urbanom džunglom i budete njen partner. Zauzvrat, žena Lav će biti odana, privržena, velikodušna i srdačna. Odnos sa ženom rođenom u znaku Lava će uvek biti zabavan jer ona ne podnosi rutinu i stalno će smišljali načine kako bi unela malo promene i drame u vaš zajednički život. Da, znamo da Vam sve ovo deluje kao igranje sa vatrom, ali žena Lav i kada je nervozna, malo opasna, u stalnoj potrazi za malo adrenalina, vredi. Verujte, Lavica je toliko ženstvena da Vam pored nje nikada  neće biti dosadno. Žena Lav je kompatibilna sa muškarcem rođenim u znaku  Blizanac, Strelac i Vaga.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.