NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Žena Jarac

Žena Jarac

Žena Jarac

Žena koja je rođena u znaku Jarca, predstavlja osobu snažnog duha, nekog ko je veoma nepokolebljiv i ko je zaista sam sebi dovoljan za lepa postignuća. U tom pogledu, one mogu da budu jako uspešne u mnogo oblasti, posebno kada dođu do upravljačkih mogućnosti. Sve ono što je lepo, može da se dogodi i da zaista bude veoma uspešno, naročito ako su one motivisane da daju svoj nesebični doprinos tome. U svakom smislu su inovativne, u sebi nose određenu moć transformacije koja im omogućava da se snađu u gotovo svakoj situaciji. One nisu sklone da budu zabrinute u dužim vremenskim intervalima, jer nekako uvek uspevaju da pronađu put koji će ih izvesti iz loših situacija u kojima se nalaze. Naposletku, one mogu da budu veoma prilagodljive, naročito ako im je to u nekoj vrsti interesa. Prijaju im najrazličitije profesije, ali najviše mogu da budu uspešne u oblastima u kojima mogu da verbalno iskažu svoje sposobnosti. U ljubavi mogu da budu čak i fleksibilne, a naročito onda kada su istinski zaljubljene. Žena Jarac koja se nalazi u emotivnoj vezi kroz koju provejava nestabilnost, zaista može da se pretvori u pravu goropad prema svom muškarcu. Tada postaje veoma zahtevna. Kada je razočarana, može postati čak i osvetoljubiva. Ako planirate da osvojite damu rođenu u znaku Jarca, pokušajte da to učinite tako što ćete joj pružati sitne znake pažnje u dužim vremenskim intervalima. U globalu one nisu previše zahtevne, ali im se morate dodvoriti tako da one zaista budu zadovoljne što ste uz njih. Duhovitost i šarm koju biste eventualno demonstirali mogu biti značajna prednost. Kada su u pitanju talentni, može se reći da su one jednako talentovane i za sport i za umetnost, mada će one i umetnost doživljavati kao sport odnosno kao neku vrstu takmičenja.

 

Žena Jarac

 

Žena Jarac je osoba koja će se popeti na svaku planinu i preći svaku reku, ona je najenegičniji znak zodijaka. Njena uzvišena ambicija i unutrašnji nagon često ostavljaju sve ostale u prašini. Ipak, čuvajte se žene Jarca ukoliko se nadjete na putu izmedju nje i cilja koji je zacrtala, ona će zgaziti sve na putu do uspeha.

Žena Jarac može biti tvrdoglava i teško će skrenuti sa puta koji je sebi zacrtala. Njena nezavisnost i prirodna veština da vodi, zna često da izazove zavist kod drugih. Ona je alfa ženka koji će stati na crtu svima koji je izazovu, ali rekto će izgubiti smirenost, gledaće da reši stvari u njenu korist na suptilniji način.

Veoma jaka, žena Jarac će se izdići iz svake teške situacije ili razočarenja. Poznate žene Jarci su: Sijena Miler, Kate Moss, Marlene Dietrich i Janis Joplin.

 

Jarac u ljubavi

 

Žena Jarac se ne zaljubljuje na prvi pogled ali ni ne troši vreme na beskrajno flertovanje. Za nju je ljubav ozbiljna stvar sa kojom nema igranja. Ona veruje u pravu ljubav, ali neće čekati na sudbinu. Sigurna u sebe, zasukaće rukave i sama će naći onog pravog. Žena Jarac će provesti neko vreme u upoznavanji svog partnera, ali kada odmeri da je on onaj pravi, potpuno će mu se prepustiti.

 

Jarac u vezi

 

Izgled može da prevari kada je u pitanju žena Jarac. Naizgled skoro pokorna u vezi, njena urođena nezavisnost nikada neće dozvoliti da je partner potpuno kontroliše. Ona je ravnopravan partner u vezi, i ostaće uz svog partnera i u najtežim trenucima. Savršen odnos sa ženom Jarac se može postići kombinacijom ljubavi i sigurnosti. Ako dodate uspeh i malo uzbuđenja imaćete sa njom vezu koja je kvalitetna i dugo će trajati.

 

Jarac i priateljstva

 

Žena Jarac ima pragmatičan pristup svojim prijateljstvima. Ona ima uzak krug prijatelja u koga je teško da se uđe. Međutim, kada zaslužite prijateljstvo i uđete u krug njeih prijatelja, svi ostali će vas prihvatiti kao svog. Žena Jarac će uvek biti spremna da vas posavetuje i da pomogne, ali ponekad će isplanirati nešto za vas, bez da vam to prvo kaze. Posvećena je svojim prijateljima i spremna je da uradi sve za svoje prijatelje. Žena Jarac će se najčešće družiti sa Škorpijom i Ribama.

 

Jarac i sex

 

Žena Jarac ostavlja utisak mirne i pragmatične osobe, ali je u spavaćoj sobi potpuno suprotno. U suštini, žena Jarac je voljna i strastvena ljubavnica, koja je sprema da eksperimentiše u krevetu. Njoj nisu potrebne izmišljene fantazije, dovoljna je jaka emotivna veza sa njenim ljubavnikom. Samo jake, inteligentne i seksi osobe mogu da privuku ženu Jarca, koja će vam pokazati da je strastven i snažan partner u krevetu.

 

Jarac i posao

 

Medicina, vojska, politika, sport, bankarstvo, menadžment, umetnost, to su neka od zanimanja koja su povezana sa ovim znakom.

Žena Jarac voli posao u dobro organizovanom okruženju gde može da pokaže svoje brojne veštine. Ona brzo napreduje u poslovnom svetu i kada dobije unapredjenje biće odličan šef. Ona neće biti impulsivna i donositi preuranjene poteze kako bi došla do unapredjenja. Sigurnost je veoma važna za nju. Ona je odgovorna i vredna radnica.

 

Jarac i moda

Status i izgled su jako važni ženi Jarcu, i retko ćete je videti neurednu. Njena odeća je uskladjena i posebna, baš kao i ona sama. Na poslu je uvek u poslovnom odelu i visokim potpeticama, a kući je ležerno obučena, ali nikada previše opušteno. Žena Jarac ne nosi isključivo firmiranu odeću za modne piste, radije će obući nešto praktično u čemu se dobro oseća. Aksesoari i skupoceni nakit su ženi Jarac omiljene stvari.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.