NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Žena Jarac u ljubavi

Žena Jarac u ljubavi

Žena Jarac u ljubavi

Žena Jarac se ne zaljubljuje na prvi pogled ali ni ne troši vreme na beskrajno flertovanje. Za nju je ljubav ozbiljna stvar sa kojom nema igranja. Ona veruje u pravu ljubav, ali neće čekati na sudbinu. Sigurna u sebe, zasukaće rukave i sama će naći onog pravog. Žena Jarac će provesti neko vreme u upoznavanju svog partnera, ali kada odmeri da je on onaj pravi, potpuno će mu se prepustiti.

Izgled može da prevari kada je u pitanju žena Jarac. Naizgled skoro pokorna u vezi, njena urođena nezavisnost nikada neće dozvoliti da je partner potpuno kontroliše. Ona je ravnopravan partner u vezi, i ostaće uz svog partnera i u najtežim trenucima. Savršen odnos sa ženom Jarac se može postići kombinacijom ljubavi i sigurnosti. Ako dodate uspeh i malo uzbuđenja imaćete sa njom vezu koja je kvalitetna i dugo će trajati.

U ljubavi mogu da budu čak i fleksibilne, a naročito onda kada su istinski zaljubljene. Žena Jarac koja se nalazi u emotivnoj vezi kroz koju provejava nestabilnost, zaista može da se pretvori u pravu goropad prema svom muškarcu. Tada postaje veoma zahtevna. Kada je razočarana, može postati čak i osvetoljubiva. Ako planirate da osvojite damu rođenu u znaku Jarca, pokušajte da to učinite tako što ćete joj pružati sitne znake pažnje u dužim vremenskim intervalima. U globalu one nisu previše zahtevne, ali im se morate dodvoriti tako da one zaista budu zadovoljne što ste uz njih. Duhovitost i šarm koju biste eventualno demonstirali mogu biti značajna prednost.

Pročitaj Sve o ženi rođenoj u znaku Jarca.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.