NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Žena Devica

Žena Devica

Žena Devica

Žena Devica je osoba koja jako dobro zna gde se nalaži i čemu teži, ali i sklona je depresiji, ukoliko uz uložen ogroman napor ne uspe da realizuje ono što želi. Žene rođene u znaku Device su veoma nežne i osetljive, ali i jako šarmantne. One su veoma domišljate i nikada ne ostaju bez inspiracije. Njihova mana je što i pored velikih razočaranja koja im se mogu dogoditi, one naprosto i dalje veruju u sve ono dobro u ljudima i tu rizikuju da opet budu izigrane i razočarane. One teško uče iskustveno, baš iz tog razloga što veruju u ideale i to je nešto što im niko ne može oduzeti. Kada se sve realno sagleda, one bivaju veoma uporne i istrajne i zaista se mogu pohvaliti nekom svojom specifičnom, blagom energijom, koja ih izdvaja kao posebne. Mnogi žele da se nalaze u njihovom društvu i naprosto da budu u tom uticaju pozitivne energije koju one emituju oko sebe.

Ženu Devicu nije teško zavoleti. One se veoma lako zavole i predstavljaju osobe koje umeju da uzvrate ljubav, ne samo istom merom, već još bolje nego što su se nadale. One su veoma nežne i osetljive, u sebi nose sažaljivu prirodu, zbog čega ih drugi vide kao idealne osobe za poveravanje, čuvanje tajni i doslovce kao „rame za plakanje“. Zbog tih njihovih osobina, one su jako dobri psiholozi, pedagozi, psihoterapeuti, ali takođe mogu biti i dobri psihijatri. One imaju dara za Astrologiju. Komunikativne su i mogu takođe biti dobri lingvisti. U ljubavi su veoma emotivne, zaljubljive su prirode. Iako se lako zaljube, to ne znači da im emocije kratko traju. Naprotiv, one uspevaju da svoje emocije usmere ka jednom čoveku u izuzetno dugim vremenskim intevalima. Očekuju vernost, ali su istovremeno jako tolerantne. Mogu da oproste, ali ne i da zaborave.

Ako želite da osvojite damu rođenu u ovom znaku, biće vam potreban sav šarm ovog sveta, ali i romantika, bez koje se ona sigurno neće zaljubiti u vas. One su veoma talentovane za sve vrste umetnosti, kreativne su, imaju istančan osećaj za „lepo“ i uvek vredno rade da svoj talenat prodube. Mogu biti uspešne i u sportu, a prijaju im sportovi nežnije vrste, koji takođe mogu da uključuju neku vrstu kreativnosti.

Šarmantna, savršena i inteligentana, Devica zavodi sve što prelazi njen put, bilo da je muškarac ili žena. Žena u znaku Device je veoma pronicljiva, prirodni kritičar, i oštar analizator za sve i svakoga. Veoma intuitivana, ona ima sposobnost da oseti šta je falš u nekoj osobi ili situaciji.

Devica hoda sa nogama čvrsto na zemlji, hoda graciozno i lagano. Veliki je detaljista, ona će biti jedina osoba koja je ponela otvarač za pivo na kampovanje. Ovo je dinamit žene, koja bukvalno misli na sve.

Poznate žene Device: Lauren Bacall, Majka Tereza, Selma Hajek, Cameron Diaz.

Žena Devica je uredna i mirna, zar ne? To nije uvek slučaj. Ona takođe može biti jako pričljiva jer je Merkur, kao njen vladar, planeta komunikacije. Dok su neke device opsednute sređivanjem, neki su totalne suprotnosti tome. To je zato što su sve device fokusirane na perfekcionizam. Neki perfekcionisti neumorno rade na usavršavanju, a ostali su tako preplavljeni tom potrebom da sve bude savršeno, da ako se ne trude osećaju strah da nikad ništa nije dovoljno “dobro”.

Žena Devica se konstantno trudi da poboljša život. Ova dama je mnogo komplikovanija neko što je potrebno. Retko je zadovoljna kako stvari stoje i previše analitična. Žena Devica je sama sebi najgori neprijatelj kada su u pitanju redovne životne okolnosti.

Žena Devica je često skromna i stidljiva, pa je tada ljudi mogu opisati kao hladnu i distanciranu osobu.

virgo

DEVICA U LJUBAVI

Žena Devica veruje u pravu ljubav, praktičnu ljubav. Ona je izuzetno strastvena i intenzivna, i zahteva savršenstvo od njenog odnosa.

Devica žena teži da analizira situaciju, tražeći mane, jačanje slabosti i istraživanje emocija. Ona je uvek u ljubavi sa jednom osobom u isto vreme, i ne nosi njeno srce u rukavu, zavoleće jako tek nakon što duboko izanalizira tu osobu.

Ovo ne znači da gospođa Devica ne doživljava impulsivne i moćne atrakcije.

Njoj treba ljubav kao i bilo kom drugom znaku u zodijaku. Ali skromna Devica će često imati nesigurne reakcije čak i ako otkrije da su joj osećanja uzvraćena. Ona će u svakom trenutku da se zapitati šta ta osoba vidi u njoj. Ona voli sebe, ali zato ona vidi sve svoje mane tako jasno, ona brine da ona ne može da živi na način na koji drugi očekuju. Prosiocima žena Devica savetujemo da obezbede mnogo sigurnosti u dužem vremenskom periodu sa Devicom, pre nego što je zaprose. Ukoliko to uradite odmah na početku, kad sve izgleda savršeno u ljubavi sa njom, možete je udaljiti od sebe. Držite stvari što realnije i imaćete realne šanse sa ženom Devicom. Pokažite joj da vam se sviđa njen najgori kao i najbolji dan.

Ukoliko se Devica oseća sigurno u vezi, ona će uraditi sve da održava vezu, praviće atmosfere kao na samom početku veze.

DEVICA I VEZE

Device su u vezama potpuno posvećene kada su skroz povezane sa nekim. Pouzdane i lojalne, izvagaju i rezmotre sve činjence pre nego što se predaju. Romantika je važna za njih i obično bi žena Devica radije izabrala da bude sama nego sa pogrešnom osobom. Ovo ne znači da ona očekuje da njen partner bude neljudski savršen, ali ona želi partnera koji joj savršeno odgovara.

Ona je lagodna i stabilna u odnosima, a pažnju joj okupiraju detalji i šarm. Nezavisna je i jaka osoba. Devica, za razliku od urbane legende, ne traži spasavanje, samo društvo. Ona je najkompatibilnija sa Škorpijom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Žena Devica ne izražava uvek emocije, zbog toga izgleda kao rezervisana i čak pomalo rezervisana s vremena na vreme. Neke Device mogu da maskiraju svoje ranjiva osećanja sa šalama. Ona se teško emocionalno otvara, pa sticanje novih prijatelja i započinjane novih odnosa može biti problem za nju. Neke Device lako stupaju u nova poznanstva, ali im treba dosta vremena za pravo prijateljstvo.

Nekim Devicama je potrebno dosta vremena da nauče kako da se razvedre. Device mogu maskirati svoju ranjivost fokusirajući se na činjenice, brojke i reči saveta. Kada je vedrog raspoloženja devici je potrebno jako malo informacija da sve razume i uradi baš onako kako treba.

Devica je vrlo racionalna, na bilo koji argument ona će sa svoje tačke gledišta sa najlogičnijim objašnjenjem da tvrdi protiv. Ona je šarmantna i duhovita, učiniće uvek sve što može da vam pomogne.

Za žene Device, njen dar ljubavi je pragmatičan više nego bilo šta drugo. Ako može da bude od pomoći svom partneru, ona će biti presrećna. Ona će zaista ići miljama daleko za one koje voli i to sa osmehom na licu. Oni koji vole ženu Devicu naučiće da one cene male stvari, slatki dodiri čine da tokom dana bude srećna i to joj puno znači.

DEVICA I PRIJATELJSTVO

Pouzdane i korisne, Devica je prijatelj koji će biti na poziv za vas na svakom važnom događaju u vašem životu, bilo da je to prvi poljubac, druga beba, ili treći muž. Ona će se pojaviti rano na svadbi da izgladi detalje za poseban trenutak u vašem životu, zapamte da vas zovu da vas podsete da pokupite svoje odelo sa hemijskog čišćenja i nikada ne zaboravljaju vaš rođendan.

Njena kritička priroda i praktična ličnost su idealna kombinacija za prijatelja kome trebaju saveti kada je tražio. Žena Devica može biti pomalo rezervisana kada je reč ispoljavanju emocija. Zbog ove rezervisanosti ona ne može čuti pohvale dovoljno često, pa vas molimo da se ne ustručavate kada je u pitanju zahvalnost, ona će samo pokušati da bude tiha i iskrena.

Mnoge Device su skeptične prema vilikim gestovima, mnogo više vole i daju na značaj jednostavnosti i tihoj zahvalnosti.

DEVICA I SEKS

Devica može imati reputaciju čedne žene, ali njenu rezervisanost ne treba mešati sa tim. Ona je gospodarica detalja, Device uživaju u malim detaljima prilikom vođenja ljubavi. Sa sigurnošću se može reći da ljubitelji Devica nikada ne bi trebalo da preskoče cveće, mirišljave sveće ili predigru. Snažan, uveren ljubavnik će izvući najbolje iz seksualne prirode Device, ako se ovaj odnos ponovi i traje duže, ona samo može dati puno novih nepredvidivih i neplaniranih strasti.

Skromna i konzervativna u mnogim oblastima života, ona je više praktična nego što mašta, tako da ne bi trebalo očekivati igranje uloga da bude automatski deo njene spavaće sobe – ali nikad ne isključujte da se to i desi. Ženi Devici ne možete da pomognete u analiziranju svog rada, uvek će tražiti način da poboljša sopstvene karakteristike. Nemojte biti iznenađeni ukoliko su knjige o seksu i romantici kao priručnici, na njenom spisku obaveznih čitanja. Ona često ne veruje sebi, jako je važno da je njen partner uveri da ona radi sve kako treba.

Žena Devica

23.avgust – 2.septembar – žene Device rođene u ovom vremenskom periodu su možda malo više pričljive od drugih zbog jačeg uticaja Merkura. One takođe mogu biti sklone da lakše brinu o puno malih stvari.

3.septembar – 12.septembar – sa Saturnom utiču na one koje su rođene u ovom vremensom periodu, da mogu biti mnogo ozbiljnije nego one koji su rođeni ranije ili kasnije. One mogu biti pravi radoholičari.

13. septembar – 22 – žene Device rođene u ovom vremenskom periodu su generalno više strpljive i uporne, kao i više zainteresovane za udobnost i sigurnost.

Dnevni horoskop za Device: http://astrosavet.rs/devica-dnevni-horoskop/

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


1 comment

Comments are closed.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.