NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Žena Devica u sexu

Žena Devica u sexu

Žena Devica u sexu

Devica može imati reputaciju čedne žene, ali njenu rezervisanost ne treba mešati sa tim. Žena Devica u sexu je gospodarica detalja, Device uživaju u malim detaljima prilikom vođenja ljubavi. Sa sigurnošću se može reći da ljubitelji Devica nikada ne bi trebalo da preskoče cveće, mirišjave sveće ili predigru. Snažan, uveren ljubavnik će izvući najbolje iz seksualne prirode Device, ako se ovaj odnos ponovi i traje duže, ona samo može dati puno novih nepredvidivih i neplaniranih strasti.

Skromna i konzervativna u mnogim oblastima života, ona je više praktična nego što mašta, tako da ne bi trebalo očekivati igranje uloga da bude automatski deo njene spavaće sobe – ali nikad ne isključujte da se to i desi. Ženi Devici ne možete da pomognete u analiziranju svog rada, uvek će tražiti način da poboljša sopstvene karakteristike. Nemojte biti iznenađeni ukoliko su knjige o seksu i romantici kao priručnici, na njenom spisku obaveznih čitanja. Ona često ne veruje sebi, jako je važno da je njen partner uveri da ona radi sve kako treba.

Pročitaj SVE O ŽENI DEVICI.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.