NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Žena Devica u ljubavi

Žena Devica u ljubavi

Žena Devica u ljubavi

Žena Devica veruje u pravu ljubav, praktičnu ljubav. Žena Devica u ljubavi je izuzetno strastvena i intenzivna, i zahteva savršenstvo od njenog odnosa.

Devica žena teži da analizira situaciju, tražeći mane, jačanje slabosti, i istraživanje emocija. Ona je uvek u ljubavi sa jednom osobom u isto vreme, i ne nosi njeno srce u rukavu, zavoleće jako tek nakon što duboko izanalizira tu osobu.

Ovo ne znači da gospođa Devica ne doživljava impulsivne i moćne atrakcije.

Njoj treba ljubav kao i bilo kom drugom znaku u zodijaku. Ali skromna Devica će često imati nesigurne reakcije čak i ako otkrije da su joj osećanja uzvraćena. Ona će u svakom trenutku da se zapitati šta ta osoba vidi u njoj. Ona voli sebe, ali zato ona vidi sve svoje mane tako jasno, ona brine da ona ne može da živi na način na koji drugi očekuju. Prosiocima žena Devica savetujemo da obezbede mnogo sigurnosti u dužem vremenskom periodu sa Devicom, pre nego što je zaprose. Ukoliko to uradite odmah na početku, kad sve izgleda savršeno u ljubavi sa njom, možete je udaljiti od sebe. Držite stvari što realnije i imaćete realne šanse sa ženom Devicom. Pokažite joj da vam se sviđa njen najgori kao i najbolji dan.

Ukoliko se Devica oseća sigurno u vezi, ona će uraditi sve da održava vezu, praviće atmosfere kao na samom početku veze.

Devica u ljubavi

Device su u vezama potpuno posvećene kada su skroz povezane sa nekim. Pouzdane i lojalne, izvagaju i rezmotre sve činjence pre nego što se predaju. Romantika je važna za njih i obično bi žena Devica radije izabrala da bude sama nego sa pogrešnom osobom. Ovo ne znači da ona očekuje da njen partner bude neljudski savršen, ali ona želi partnera koji joj savršeno odgovara.

Ona je lagodna i stabilna u odnosila, a pažnju joj okupiraju detalji i šarm. Nezavisna je i jaka osoba. Devica, za razliku od urbane legende, ne traži spasavanje, samo društvo. Ona je najkompatibilnija sa Škorpijom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Žena Devica ne izražava uvek emocije, zbog toga izgleda kao rezervisana i čak pomalo rezervisana s vremena na vreme. Neke Device mogu da maskiraju svoje ranjiva osećanja sa šalama. Ona se teško emocionalno otvara, pa sticanje novih prijatelja i započinjane novih odnosa može biti problem za nju. Neke Device lako stupaju u nova poznanstva, ali im treba dosta vremena za pravo prijateljstvo.

Nekim Devicama je potrebno dosta vremena da nauče kako da se razvedre. Device mogu maskirati svoju ranjivost fokusirajući se na činjenice, brojke i reči saveta. Kada je vedrog raspoloženja devici je potrebno jako malo informacija da sve razume i uradi baš onako kako treba.

Devica je vrlo racionalna, na bilo koji argument ona će sa svoje tačke gledišta sa najlogičnijim objašnjenjem da tvrdi protiv. Ona je šarmantna i duhovita, učiniće uvek sve što može da vam pomogne.

Za žene Device, njen dar ljubavi je pragmatičan vise nego bilo šta drugo. Ako može da bude od pomoći svom partneru, ona će biti presrećna. Ona će zaista ići miljama daeko za one koje voli i to sa osmehom na licu. Oni koji vole ženu Devicu naučiće da one cene male stvari, slatki dodiri čine da tokom dana bude srećna i to joj puno znači.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.