NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Žena Blizanac u ljubavi

Žena Blizanac u ljubavi

Žena Blizanac u ljubavi se zaljubljuje i odljubljuje češće od drugih, ali to radi u potrazi za savršenstvom u ljubavi. Međutim, to ne znači da je fatalna. Ženi rođenoj u znaku Blizanaca su potrebni razgovor, zabava i mentalna stimulacija. Žene Blizanci se veoma retko zaljubljuju u potpunosti, radije to rade postepeno ispitujući kvalitet same veze. Žene Blizanci su nestalni sanjari i osećaju da je potpuna ljubav u suštini utopija, zato žena Blizanac može u ljubavi uživati kao što se uživa u sportu i u tome je nenadmašna.
Kada upozna savršenog partnera, žena Blizanac će u potpunosti otkriti sve strane svoje ličnosti. Neka vam uvek bude na umu izreka “upecati nije isto što i sačuvati”, kada su u pitanju žene Blizanci.

Žena Blizanac čeka svog idealnog ljubavnika da je povede daleko. Ali njena ideja o savršenom partneru ne podrazumeva samo da je visok, crn i zgodan. To je više ideja da pored sebe ima partnera koji će je nasmejati, koji poseduje odredjenu vrstu humora ali i partnera koji je spreman da pokaze svoju romantičnu stranu ličnsti.

Očaravajuća, intrigantna, izazovna, uzbudljiva i kompleksna žena Blizanac je sve navedeno i još mnogo toga. Dvojnost kod ove žene zahteva određenu suptilnost i fini balans u odnosima. Ženi Blizanac je neophodan partner koji ume da je zabavi i mentalno stimuliše. Ukoliko niste takvi, ona neće gubiti vreme i čekati na vas. Ova žena najviše od svega voli seksi i duhovitu razmenu reči, a ako ne možete da zadržite njenu pažnju, ona će biti već negde drugde u potrazi za partnerom koji ume bolje da se udvara I flertuje.

Žena Blizanac želi da bude negovana i doterana, iako je u njenoj prirodi da bude nezavisna i stalno u pokretu. Žena rođena u znaku Blizanaca voli male, sentimentalne gestove koji su odraz konstantne romantike u samom odnosu. Žena Blizanac ume da ceni vaš originalni napor i zauzvrat će vam dopustiti da upoznate sve strane njene ličnosti. Ona je najbolji prijatelj, tenis partner, trkač na reliju, navijačica, kritičar, ljubitelj i borac, sve u jednom. Kada su u dobroj vezi, ove žene su dinamične, verne i izrazito lojalni partneri.

Snaga logike njenog uma daje instinkt za racionalizaciju činjenica, što joj omogućava da sagleda sve strane po bilo kom pitanju. To je dobro, ali nemojte poželeti da se raspravljte sa njom. Iskusan protivnik, ona može tvrditi da je nešto crno belo i kada vas uveri u to, ona će sve okrenuti naopako i tvrditi suprotno. Sve sto možete da pokušate je da održite korak sa njom, ali ne očekujte da ćete izaći kao pobednik.

Uvek spremna na flert uživajući u traganju za romantičnim izazovima, ona ne misli da treba da se skrasi uz jednog partnera tek tako, ali kada jednom pronađe nekog posebnog i uveri se u to ona će biti u potpunosti posvećena odnosu.

Dama rođena u znaku Blizanac je nepredvidiva! Jednog dana ona će pevati i igrati a već sledećeg je mrzovoljna i jedva će progovoriti celu rečenicu. Najbolje od svega je što sa ženom Blizanac nikada nije dosadno. Komunikacija i deljenje snova su važni za ženu Blizanci. Budite spremni da odgovorite na mnoga pitanja u vezi svojih nada, želja i kajanja. Žena Blizanac voli da istražuje um svog partnera. To radi iz razloga što joj je stalo, jer ona ne može biti bliska sa nekim ukoliko ne poznaje njegove najdublje misli.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.