NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Žena Bik u sexu

Žena Bik u sexu

Žena Bik u sexu

Žena Bik je izuzetno očaravajuća u spavaćoj sobi. Njeni ljubavnici su često iznenađeni njenom virtuoznošću, očekuju stabilan ili trom fizički odnos ali umesto toga pronalaze intenzivno seksualno biće. Žena Bik tretira seks kroz fantazije, to je način na koji beži od svakodnevnih životnih dešavanja. Njena izdržljivost je bez premca i zato nikada nemojte misliti da je dosadna. Bik žena u seksu tačno zna šta želi i pobrinuće se da joj partner pruži baš to što njoj treba.

Strastvena i uvek nežna, žena Bik je zavodljiva i često će razmaziti svog ljubavnika u spavaćoj sobi, kao i van nje. Žena Bik nikada neće stupiti u seksualni odnos pre nego što upozna partnera i pre nego što je sigurna da je baš on dobar izbor za to. Kada se ona prepusti to je onda verovatno zauvek. Nije ljubomorna osim ako je neko stvarno ne isprovocira.

Seks sa ženom Bikom je duboko senzualno iskustvo. Ona voli ljubavnika koji će da odvoji vreme da uživa u trenutnku, ne misli mnogo na predigru ili fantazije na javnim mestima. Ako je zadovoljna nekim stvarima ona će ih ponavljati pa to možda možete protumačiti kao dosadno, međutim pre nego što se odlučite reći da je dosadna zapamtite da zadovoljstvo za nju znači ne žuriti što pre promeniti nešto i uvesti nešto novo. Žena Bik u seksu neće biti ta koja će predložiti nove poze ili izneti nove ideje, ali je ona uvek otvorena za sve vaše ideje koje su vam pale na pamet.

Ova uvažava jednostavna zadovoljstva u životu. Isuviše često ljudi postanu nemirni u svom seksualnom životu, zato što ne znaju da cene zadovoljstvo seksa. Ovo nije slučaj kod žene Bika, ona zaista može da održi dugoročnu seksualnu vezu u životu. Ljubavniku koji želi da stupi u seksualnu vezu sa ovom ženom neće biti omogućeno da žuri. Ona je u potrazi za idealnim partnerom, stabilnim, romantičnim i ispunjenim odnosom.

Pročitaj SVE O ŽENI U ZNAKU BIKA.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.