NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Želite li da postanete milijarder?

Želite li da postanete milijarder?

Carlos Slim Helú  (Meksiko), Bill Gates (Amerika) Warren Buffett (Amerika), Bernard Arnault (Francuska), Amancio Ortega (Španija), Lawrence Ellison (Amerika), Eike Batista (Brazil), Stefan Persson (Švedska), Li Ka-shing ( Hong Kong) Karl Albrecht (Nemačka).
Da li vam ova imena nešto znače? Ovo je spisak deset najbogatijih ljudi u 2012.-oj godini, koji je objavio američki časopis Forbes.

Kako bi odredili finansije bilo koje osobe, njene limite, novac od ličnih zalaganja (rada), nasledjen novac ili novac stečen na bilo koji drugi način, u opštoj analizi natalne karte, svakako ćemo (ukoliko je poznato vreme rođenja osobe), pogledati pozicije sledećih astroloških polja ili kuća.

Drugo polje
, znak u vrhu drugog polja, dispozitor (vladar) drugog polja… opisaće novac stečen vlastitim zalaganjima ili radom.
Osmo polje, znak u vrhu osmog polja kao i dispozitor osmog polja, opisaće novac drugih ljudi, nasledstvo, partnerov novac i sl.
Pozicija znaka Bika u natalnoj karti, dodatno će opisati temu iz koje se novac “aktivira”, odakle novac dolazi, na šta se troši (recimo, Bik u 5.polju može ukazati na novac koji se zaradjuje u period srednje škole, na novac koji zaradjujemo u mladosti, kroz decu, ljubavnike, sport, hob ii sl.).
U daljoj analizi, Merkur oslikava misli, namere, platni promet, ideje. Prirodni je dispozitor rada (Device), i čime god da se bavimo, ili očekujemo novac od nečega, pogledaćemo i njega.
Venera, kao prirodni signifikator znaka Bika, i polja novca, opisaće kroz poziciju u znaku, aspektu, polju i sl. kako osoba može doći do zarade. Venera takodje, simbolizuje sitne poklone, manju sumu novca itd.
Jupiter će predstavljati veće sume novca, širenje i stranu valutu.
Pluton u svakom slučaju daruje ektreme, te za razliku od Urana koji bi doneo veće uspone i padove, Pluton vas sa dna vuče na vrh, nosi sve ili ništa na svakom planu, pa i na planu finansija, upravlja tajkunima, magnatima i sl.
Poslednji stepeni vodenih znakova takodje ukazuju na veći novac.

Postoji i podelna karta “POSEDA” ili horoskop finansija, bogatstva.

Uzmimo za primer Carlosa Slim Helú.
Kralj telekomunikacija je rodjen 28.januara 1940.godine u Mexico Cityu, nepoznato vreme rodjenja. Merkur se nalazi u znaku Vodolije i ukazaće na interesovanje za nove vidove tehnologije, berze, inžinjering, inovatorski duh i sl.
Dispozitor Merkura, Uran u znaku Bika, formira sekstil sa Venerom i ukazuje na profit od “dobre ideje” (Vodolija) i interesovanja, kao i odličnu intuiciju da se oseti trenutak i reaguje.
Pluton i Jupiter grade (generacijski) trigon, Pluton ulazi u opoziciju sa Merkurom. Svi činioci su uključeni. Kao 10-godišnjak Carlos je prodavao sokove i grickalice, a sa samo 12 godina je kupio prve akcije u Meksičkoj banci. Danas, sa svojih 72 godine, njegovo bogatstvo doseže 69 milijardi dolara. Evo i opšte analize bez vrhova kuća, čisto za zagrejavanje na datu temu.

Bill Gates je rodjen 28.oktobra 1955.godine u 22 časa u Seattle (WA), Amerika.
Merkur u 04.polju u znaku Vage ukazuje na potrebu za timskim radom, partnerstvom ili iz kuće. Vrhu 02.polja u znaku Lava ukazuje na stabilne i redovne prihode. Jupiter i Pluton u Lavu u 02.polju u sekstilu sa Suncem vladarom polja prihoda, naglašavaju extremne sume novca. Vladar 8.polja Uran u 01.polju ukazuje na raspolaganje tudjim novcem, ali i na nepredvidjene troškove oko poreza i sl. Satur, suvladar 08.polju u konjunkciji sa Venerom, i kvadratu sa Jupiterom i Plutonom, naglašava isto.
Ekstremni prihodi, veći neplanirani rashodi. Zajedno sa partnerom (Vaga) Polom Alenom Bill je osnovao Majkrosoft (osnovan 1975.), kasnije i druge kompanije. Mnoge odluke koje je odobrio tokom poslovanja, dovele su do pravnih sporova.
Godine 1998. godine vođen je proces protiv Majkrosofta, pa je presuđeno da je firma Majkrosoft učestvovala u monopolizaciji i ograničavanju konkurencije i time dovela do grubog kršenja zakona. Danas se njegovo bogatstvo svodi na 61 milijardi dolara.

Koristeći isti sistem analize, sami možete proceniti bogatstvo ostalih aktera sa spiska.

Tekst napisala, profesor Astrologije Jovana-Lučić Gajić.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.