NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Želim da postanem manekenka!

Želim da postanem manekenka!

Evo jednog zanimljivog pitanja koje sam nedavno dobila od jedne mlade korisnice koja tek otkriva šta to znači život. Ovo pitanje i odgovor ilustruje više stvari, od naših želja i potreba, načina na koji nas drugi doživljavaju, do onoga šta naši bližnji žele za nas.

 

Još od osnovne škole, svi mi govore da treba da budem manekenka, da imam takvu građu i lice. Išla sam u više navrata na razne kastinge i obuke, uradila sam dva-tri slikanja, ali uvek odustanem od toga u nekom momentu. Roditelji mi nisu bili podrška u tome, kažu važnija je škola, i slažem se sa tim. Ali eto žao mi je što nikada nisam iskoristila taj potencijal. Da li će mi se ta želja ipak nekada ostvariti?

 

Odgovor: Poštovana korisnice. Jasno je da ste Vi veoma atraktivni, i to što je Vaša okolina primetila Vašu izuzetnu spoljašnjost mene ne čudi ni najmanje. Pozicija Venere kod Vas je takva, da će Vas ta lepota pratiti ceo život. Uopšte nije važno čime ćete se baviti, Vaša lepota će uvek biti jednako primećena. Ono što je na Vama, da uradite, kao karmički zadatak, jeste da svoju spoljašnju lepotu doživite na način kao da je ona prednost, a ne mana. Savet koji ste dobili od roditelja, sličan je onom koji bih ja dala svojoj ćerki. Naprosto, videćete i sami jednog dana, kada budete roditelj. Želećete pre svega da se Vaše dete školuje i da ima obrazovanje koje će mu pomoći da živi lepše i lagodnije. Posao manekenke naprosto može za Vas kao mladu osobu da deluje kao posao iz snova, ili kao ostvarenje svih snova, ali to naprosto nije tako. To je posao koji sa sobom donosi mane i probleme. Osim toga, to je posao koji biste trebali da počnete da radite već sada, i definitivno spada u one poslove koji rano kreću, pa bi Vas to sigurno poremetilo u školovanju. Moj Vam je savet da poslušate roditelje i da se zaista vredno posvetite svom obrazovanju. Lepotu koju imate, negujte i čuvajte, uvek radite na tome da to iskoristite kao svoj veliki plus. Po mom mišljenju Vi ćete biti jako dobar ekonomista ili pravnik, što uz Vašu lepotu i šarm, može da bude temelj za jednu lepu i uspešnu karijeru. Naposletku, svoju želju za poziranjem uvek možete ispoljiti u vidu hobija, kroz neko fotografisanje ili slično, ali to ne treba da Vam bude niti profesija, niti karijera. Sigurna sam da jednoga dana, kada se ostvarite u poslu, ali i na porodičnom planu, nećete žaliti što ste poslušali prevashodno svoje roditelje. Vi ste pored lepote, rođenjem, po natalu dobili i izuzetno dobre intelektualne kapacitete, i oni nikako ne treba da ostanu neiskorišeni potencijal.

Svako dobro i sve najbolje od srca. Astrolog, Katarina Anđelić.

Pročitaj još Moj sin je gay ?!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.