NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Slabe zdravstvene tačke vašeg znaka!

Slabe zdravstvene tačke vašeg znaka!

Ako ste se ikada pitali, zašto neke nevolje na zdravstvenom planu, nikako ne možete da sanirate, već su jako uporne i nikako da prođu, možda Astrologija može dati odgovor na Vaše pitanje. Ovo su tačke na polju zdravlja na koje morate maksimalno da obratite pažnju, jer je tu predispozicija najlošija, a problemi kada nastanu, najteže rešivi.

Ovan

Ovnovi moraju jako da paze kada je celokupan predeo glave u pitanju. To je njihova slaba tačka. To može da znači čak i potencijalne probleme sa sinusima, ili zubima, a moguća je i reuma u vratnom predelu kičme.

Bik

Bikovima je slaba tačka predeo vrata, i delimično glava. Oni mogu imati potencijalne probleme sa zubima, ali u globalu, sinusi, glasne žice, žlezde i limfni čvorovi na vratu mogu donositi velike nevolje.

Blizanci

Blizancima skeletni sistem može zadavati izuzetno mnogo i to velikih problema. Podložni su svim reumatološkim oboljenjima. Takođe, jedna od njihovih bitnih tačaka je i nervni sistem koji je osetljiv.

Rak

Rakovima je najveća slaba tačka predeo grudi. Imaju predispoziciju ka plućnim i srčanim oboljenjima. Takođe, pažnju trebaju usmeriti i na predeo stomaka, čiji organi mogu praviti ponekad i velike probleme.

Lav

Lavovi najviše pažnje trebaju posvetiti svojoj najslabijoj tački, a to je srce. Oni imaju predispozicije ka mogim srčanim oboljenjima. Takođe, problema mogu imati i sa kukovima, ali i donjim delom kičme.

Devica

Devicama je najslabija tačka digestivni trakt, pa moraju obratiti pažnju da se ne pojave bilo kakvi problemi sa varenjem. Postoji i veća predispozicija ka oboljenjima unutrašnjih organa stomaka.

Vaga

Vagama je najslabija tačka sistem organa za izlučivanje, odnosno bubrezi. Na njih uvek trebaju obraćati pažnju. Kada je u pitanju stomak, mogu ih snaći veći problemi s crevima, naročito ako ne vode računa.

Škorpija

Škorpijama je velika slaba tačka bešika, koja možda neće zadavati ogromne probleme, ali može uvek davati manje probleme. Oni trebaju uvek da se posvećeno odnose ka zdravlju zuba, ali i skeletnog sistema.

Strelac

Strelčevi imaju nekoliko slabih tačaka, a one su pre svega donji deo nogu, koji može biti uvek pod nekim uticajem bola i donositi nervozu. Takođe, trebaju da se posvete zdravlju srca i njegovom pravilnom radu.

Jarac

Jarčevi trebaju da obrate pažnju na kompletan skeletni i mišićni sistem koji može da im bude ugrožen. Posebno zglobovi i hrskavica. Duga najveća slaba tačka kod ovog znaka je nervoza koju moraju kontrolisati.

Vodolija

Vodolije mogu da jako često pate od problema sa zglobovima, koji mogu biti česti i dosta neprijatni. Dame rođene u ovom znaku imaju veoma jaku predispoziciju ka upornim ginekološkim problemima.

Ribe

Ribe mogu da imaju dosta problema sa stopalima pre svega, iako ceo skeletni sistem može da bude problematican. Oni takođe trebaju da se maksimalno posvećeno odnose celom sistemu uho-grlo-nos.

Autor Teksta. Astrolog. Katarina Ađelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Želite da smršate? Evo koja djeta odgovara Vašem znaku.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.