NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Zašto Ciganske Karte nisu numerisane?

Zašto Ciganske Karte nisu numerisane?

Autori ciganskih karata su namerno uklonili sve brojeve i kodove. To je zbog toga da se shvati važnost intuitivne percepcije.
Otkrili su da kartu bez oznake mogu podstaknuti intuiciju, jer svest ne opterećuje važnost brojeva kod predviđanja kartama.
Dakle, kada su uklonjeni brojevi sa karata, računalo se da svest, intuicija i unutrašnja percepcija mogu samo rasti. Svaka karta je postala slobodnija za interpretaciju. Tako svaka karta postaje pokretač novih ideja i značenja.
Iz tog razloga, jedva ima nešto napisano o ciganskim kartama, interpretacije su slobodne i neograničene. Kroz vreme, važnost karata se prenosi usmenim putem. Svaka karta ima nekoliko značenja, često potpuno kontradiktornih.
Velika je razlika od gledanja u Tarot karte i tumačenja kroz “Ciganski Tarot”,iako se sve svodi na isto, Tarot ima neka neka druga pravila sa njim se radi godinama.
Ciganske karte su mnogo lakse i tu treba da postoji izuzetna intuicija u tumačenju.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.