NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Od njih nikada nećete čuti “Volim te”! Ova dva znaka ne umeju to da izgovore!

Od njih nikada nećete čuti “Volim te”! Ova dva znaka ne umeju to da izgovore!

„Volim te“ je jedna kratka rečenica koja mnogo znači! Svi mi volimo da znamo da smo voljeni i da dobijemo neki određeni dokaz ljubavi. Često to može da bude i ova rečenica, pod uslovom da je iskrena. Ako pođemo od pretpostavke da jeste iskrena, onda je ona zaista nešto što je dokaz ljubavi. Međutim, u svemu tome što je lepo, postoji i jedna „caka“. Globalno stanje kada se gledaju astrološke predispozicije određenih znakova, govore o tome da nisu svi jednako sposobni da sa lakoćom to izgovore. Postoje horoskopski znaci koji to prebrzo i olako kažu, postoje oni koji kažu, iako im treba dosta vremena, ali to kažu onda kada su zaista uvereni da su njihova osećanja maksimalna, i postoje oni koji to nikada ne kažu, pa čak i kada istinski osećaju. To ne zanči da nisu u stanju da vole, naprotiv. Ko su oni i koji su razlozi zašto to nikada ne izgovaraju, govori i sledeća analiza:

 

Lav

Lavovi su previše samosvesne osobe, koje prosto smatraju sebe vladarima. Vladirama nad samim sobom, ali vladarima i nad drugim ljudima, posebno u svom okruženju. E sad, pod pretpostavkom, da bi se dogodila situacija koja bi naprosto dovela do toga da neke stvari, poput iskrene ljubavi, priznaju svom partneru, za njih bi to bilo nešto poput potencijalne mogućnosti da ih partner „ima u šaci“ u budućnosti. Čak i kada se najiskrenije zaljube, oni se trude da održe taj svoj neki primat, koji je njima važan. Kako ne bi doveli do toga da partner stekne neku vrstu ucenjivačkog potencijala, oni to naprosto nikada neće priznati. Takođe, veruju da onog trenutka kada bi partneru priznali i rekli „volim te“, u partnerovoj svesti, može doći do određene metamorfoze, koja bi naposletku dovela do toga da se partner opusti i da svojoj intuiciji poruči da je stigao do cilja, osvojio partnera i da od sada više nema nikakve potrebe da se trudi, a Lav to naprosto ne želi.

Jarac

Jarčevi sebe percipiraju kao „neosvojivu tvrđavu“ koju onaj ko želi da osvoji, naprosto mora ceo život da osvaja. Zbog toga oni naprosto nisu spremni na ovaku vrstu priznanja. To je jednostavno tako i oni se moraju na neki određen način protiv toga boriti, ali jednostavno ne žele. Jarac može toliko vešto i mudro da igra „igrice“ da čak i onda kada dobije od druge strane prizanje emocija, svoje ne potvrdi. Ponekada će i poželeti da izgovori čuveno „volim te“, ali će se najverovatnije u zadnjem trenutku predomisliti. Njihovim emotivnim partnerima često nije lako, i čak imaju različite dileme iz razloga što ne dobijaju direktna priznanja emocija od partnera, a na drugoj strani, sve ostalo, svi potezi Jarca ukazuju na to da ljubav postoji. Međutim, kroz neko vreme se naprosto naviknu na tu činjenicu ili pomire sa sudbinom da je to tako, ali u početnim fazama veze ovo može da bude značajno iznenađujuće.

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić. © Sva prava zadržana.

Pročitaj još Postao je frajer zahvaljujući meni, a onda je smuvao drugu!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.