NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Vodolija slaganje sa drugim znacima

Vodolija slaganje sa drugim znacima

Vodolija slaganje sa drugim znacima

 

Kako se slažu Vodolija i Ovan

Ovo je avanturistička veza, puna dešavanja, novih ljudi, putovanja… njima sigurno nikada neće biti dosadno. Problem postoji samo zbog intenzivnog mešanja prijatelja i okruženja u njihov odnos. Nedostaju intimni trenuci iako su otvoreni jedno prema drugom.

 

Kako se slažu Vodolija i Bik

Konzervativnost Bika I njegova vernost tradiciji biće nerazumljivi nekonvencionalnoj Vodoliji. Bik voli sex u krevetu, Vodolija bilo gde samo ne u krevetu, Bik voli nacionalnu kuhinju, Vodolija kinesku, Bik je zatvoren, Vodolija otvorena, svima bi sve da ispriča… Ni po čemu se ne slazu.

 

Kako se slažu Vodolija i Blizanci

Slobodni i avanturisti po prirodi imaće nezaboravne trenutke ako jedno drugom istolerišu svojeglavost i promenljivost. Imaju jako puno prijatelja, koji ih vezuju i onda kada raskinu i prestanu da se viđaju, hteli ne hteli.

 

Kako se slažu Vodolija i Rak

Na potrebe Raka za nežnošću Vodolija će ostati mrtva hladna. Emotivno su nekompatibilni. Međutim, njihova veza je nekako sudbinska jer su okolnosti pod kojima se ovo dvoje upoznaje uvek vrlo čudne! Uslov za uspeh: Rak treba da kontroliše svoju ljubomoru.

 

Kako se slažu Vodolija i Lav

Oboje su okruženi ljudima, društveni, zabavni i tvrdoglavi. Teraju po svome, ne žele ni zbog koga da se promene, a ambicije su im svakim danom sve veće. Jedno drugom jednostavno ne daju prostor da se izrazi, jer svako previše gleda sebe. Kada bi se potrudili bila bi ovo lepa veza.

 

Kako se slažu Vodolija i Devica

Ovo je veza koja ne traje dugo, a ako traje onda je došlo do trajnog preobražaja jednog od njih, gubljenja identiteta iI poistovećivanja sa ovim drugim. Jedno u drugom bude strašne kreativne potencijale, nadahnuća i najbolja je za odnos profesor – student, roditelj –dete. U emotivne odnose donosi sexualnu fantaziju i jaku maštu, burne i eksplozivne svađe iI prekide.

 

Kako se slažu Vodolija i Vaga

Ovo je razigrana veza, česta i zabavna. Jedno drugom će se i dve godine nakon veze, a i u braku kasnije udvarati, i ponašati se kao da su se juče tek upoznali. Jak sexualan naboj. Vodolija odlučuje o svemu je je Vaga neodlučna. Vodolija će u nekom trenutku veze morati da postane “čvršća” i da preuzme inicijativu.

 

Kako se slažu Vodolija i Škorpija

Ovde je jedino moguće govoriti o burnim i žestokim avanturama, koje su trajale maksimum par nedelja. Duže od toga je ovde nezamislivo a da bude oboma prijatno. Oboje imaju viška energije i usled potrebe za pražnjenjem, lako dolazi do pucanja kroz svađe oko gluposti.

 

Kako se slažu Vodolija i Strelac

Ako vidite dvoje kako nasmejani drže se za ruke šetaju gradom, slaveći taj dan kao posebnu svetkovinu iako je sasvim običan, to su najverovatnije Strelac i Vodolija! Vole da rizikuju, da ulaze u avanture, bave se umetnošću ili nekim kreativnim poslom, drugačiji su od svih! Oni se jednostavno vole!

 

Kako se slažu Vodolija i Jarac

Ova veza može biti zanimljiva jer su inteligentni oboje i imaju gomilu zajedničkih tema za razgovor. Međutim, može se desiti da u sred Jarčeve depresije Vodolija spakuje kofere i ostavi ga na milost i nemilost, pokazujćiI sebičnu stranu svoje ličnosti. Takođe Jarac će se mešati u Vodolijin život i kad treba i kad ne treba što će nju dovoditi do ludila.

 

Kako se slažu Vodolija i Vodolija

Oni će se zgražavati nad svakodnevnicom, monotonijom i prilaziće životu kao čudu koje se dešava sad i ko zna kad! U stvari oni će to od njega da naprave. Stvoriće svoj mali svet kojiće biti misterija za mnoge. Vole se i dobro sarađuju. Materijalni svet ih neće iteresovati, pa će zajedno provoditi vreme sanjareći.

 

Kako se slažu Vodolija i Ribe

Vodolija je brza, neprdvidiva i ne voli duga i troma maženja i ljubljenja na način kako to vole Ribe. To je sve može naterati da potraži nešto drugačije i zanimljivije. Ribu može izbaciti iz takta Vodolijina promenljivost, sad jedno, sad drugo i tvrdoglavost. Veza koja se retko sreće, teško opstaje, ali nije nemoguća.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.