NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Vodolija – 2018

Posao: Uprkos činjenici da sve može biti lepo, moraćete da se jako trudite tokom čitave godine da bi se to lepo stanje i održalo. Nemojte išta prepuštati slučaju i neka vaša energija bude zaista na maksimalnom nivou. Borba za boljitak će početi doslovce sa prvim radnim danom ove godine, od kada će krenuti naporan rad. Sreća će biti faktor koji će vas poslužiti, naročito u Aprilu, Avgustu i Oktobru mesecu. Decembar vam može doneti novu poslovnu ponudu o kojoj ćete se razmišljati. Moguće je da ćete ove godine usvajati nova znanja koja definitivno mogu biti primenjiva u poslu. Opšti učinak biće takav da ćete imati maksimalan osećaj zadovoljstva. Finansije će se popraviti.

Ljubav: Problemi sa partnerom će biti nekada manji, nekada veći, ali najviše problema ćete imati ako vaša emotivna veza ima dugi staž, a nije definisana u nekim okvirima, poput braka ili zajedničkog života. U tom slučaju ćete čitave godine tražiti način da se dogodi neki korak više, ali je veliko pitanje da li ćete u tome i uspeti, jer druga strana ne mora da bude naročito saradljiva. Ukoliko ste u braku, ova godina može doneti potpuni smiraj i spokoj, ali i tendenciju da se među partnerima javi jedna monotonija koja definitivno neće biti dobra. Ako ste slobodni, svoju srodnu dušu možete upoznati tek od Oktobra meseca, a do tada će ponude biti manje ili više neozbiljne vrste.

Zdravlje: Opšte stanje u vašem organizmu će biti solidno, ali ubrzan način života i rada, povremeno može uzrokovati padove imuniteta, zbog čega često možete biti izloženi uticaju raznih virusa, ali i bakterija.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.