NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Vodolija – 2019

Ljubav: Konstantno ćete tokom godine biti razočarani partnerom, i njegovim ponašanjem koje dolazi do vas. To je nešto što zaista može pokvariti situaciju unutar veze i čestop celu vezu dovoditi u nezavidan položaj. Leto će biti dovoljno dobro da se partneri maksimalno približe. Ako ste slobodni, imaćete problem da izbegnete sve zanimljive ponude za romansu ili avanturu koje dolaze od strane zauzetih osoba.

Novac: Koliko god da bude dobro, moći će bolje. To će biti vaša neka filozofija što se tiče novca tokom ove godine i zbog toga nećete biti zadovoljni načinom na koji se sve odvija. Ono što trebate da zapamtite, jeste da ove godine, itekako dobro možete da unovčite svoj umetnički, ali i kreativni rad, pa je krajnje vreme da se tome posvetite, iako vam to nije primarni posao. Mogući su dobici u igrama na sreću.

Zdravlje: Solidno zdravstveno stanje može da bude prisutno, osim kod osoba koje boluju hronično od kardio-vaskularnih tegoba, jer kod njih hronične tegobe mogu biti pojačane na negativan način. Dame moraju da budu obazrive i da veoma strogo i striktno, te često kontrolišu svoje ginekološko i reproduktivno zdravlje. Posvetite se sportu, rekreaciji, a posebno ove godine trebate ići na plivanje!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.