NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Koliko je horoskopskim znacima važna vitka linija i dobra forma?

Koliko je horoskopskim znacima važna vitka linija i dobra forma?

Svima je uglavnom bitno da budu u dobroj formi tokom letnjih meseci, kada je proso neophodno imati vitku liniju. Dobar osećaj koji se javlja kada ste u dobroj formi i kada ste zadovoljni sobom i svojim telom, odnosno kondicijom, je nezamenjiv i veoma dragocen. Osim osećaja sreće i zadovoljstva, on donosi i samopouzdanje koje može da bude od presudne važnosti da postignemo bitne emotivne uspehe, ali i uspehe na poslovnom planu.

 

Ovan

Ovan je generalno sklon da bude zadovoljan kako god da izgleda, što je loša tendencija. Ipak, nekim čudom se dogodi da su oni manje ili više fit, a čak i onda kada nisu, ne gube na samopouzdanju, jer smatraju svoj izgled fantastičnim. Ovnovi najviše računa o kondiciji vode tokom radne karijere.

Bik

Bik je sklon da bude veliki „kampanjac“ kada je forma u pitanju. Pa tako, pojačava intenzitet treninga, onda kada lepo vreme dolazi. On voli, i jako mu je važno da bude u formi onda kada treba. S neke druge strane, sklon je i da se opusti i sigurno neće biti depresivan ukoliko shvati da mu linija nije baš najbolja.

Blizanci

Blizanci veoma vode računa o svom izgledu. Damama je jako bitno da njihova linija bude vitka, jer u njima je zarobljen veliki „esteta“. Ukoliko se ne bave sportom, pripadnici ovog znaka se bave rekreacijom i pokušavaju da na sve načine održe svoje telo savršeno zategnutim, kako se ne bi zbog toga deprimirali.

Rak

Rak sam po sebi simbolizuje lepotu i oni smatraju da su manje ili više uvek lepi. Kako princeza iz bajke, ne bi bila lepa da je prikazana sa viškom kilograma, tako i Rakovi, jako dobro znaju da lepota traži negu i održavanje. Oni gotovo uvek vežbaju, a za svoje aktivnosti biraju rekreativno bavljenje sportom.

Lav

Lav manje ili više uvek ima neki izvestan višak energije koji teži da na neki način ispolji i izbaci. U tome i jeste „caka“ koja pripadnike ovog znaka dovodi do dobre forme. Uvek vežbaju i žele da se održe u dobroj kondiciji. Ako bi se zadihao dok ide uz stepenice, Lav bi istog momenta postao neraspoložen.

Devica

Device naprosto moraju da izgledaju najlepše na svetu, i zato vežbaju, ali i na sve druge načine, putem raznih tretmana pokušavaju da održe svoju liniju na zavidnom nivou. Oni neće dozvoliti višak kilograma ni u kom slučaju, a sposobni su da drže toliko rigorozne djete koje bi malo ko uspeo da podnese.

Vaga

Vaga može da ustanovi blagi višak kilograma kod sebe, ali će to biti jasan alarm za nju da mora našto da promeni. Zato se nikada neće opustiti preko neke mere. Ona će primeniti poseban režim ishrane, ali će isto tako uspeti da sebe dovede do situacije da se oseća dobro i bude u dobroj kondiciji po svaku cenu.

Škorpija

Škorpija često igra na kartu seksepila, što je dobro poznato. Međutim, Škorpija jako dobro za da svoju fatalnost uspeva da postigne i fantastičnim telom koje definitivno mora da ima neki određen stepen aktivnosti. Zato redovno posećuje teretanu, bazene i sportske terene, kako bi ostala u dobroj formi.

Strelac

Strelčevi su nekim čudom u konstantnom pokretu. Retko su statični i zbog toga je višak kilograma nešto što malo kada muči ovaj znak. Ono što može da se dogodi, jeste da se njihova fizička forma pogorša, a tada će oni reagovati primenom strogih pravila od ishrane do bavljenja sportom i popraviti svoje stanje.

Jarac

Jarčevi krajnje selektivno i kampanjski vode računa o svojoj formi. Definitivno smatraju da je za njihov dobar izgled zaslužna genetika, ali će na sugestiju i komentar sebi bliskih osoba da su preterali i da treba da se dovedu u red, primeniti neka pravila. Ovo se kod njih uglavnom događa pred letnji period.

Vodolija

Vodoliji nije toliko strašno važno da li ima dva ipo kilograma više ili manje, jer se njeno samopouzdanje ne popravlja, niti kvari fizičkim stanjem. Vodolija voli da bude u dobrom balansu, ali ona to reguliše pokretom, svakodnevnim aktivnostima, ali i ishranom o kojom jako vodi računa, pa retko kad pretera.

Ribe

Ribe nisu sklone da budu same sebi problem, budući da vole da se osećaju dobro u sopstvenoj koži. Pripadnici ovog znaka vole da svoju kondiciju održavaju kroz sportove, po mogućnosti one u vodi, pa je leto za njih period kada tek počnu da ostvaruju onu formu koja je potrebna. Neki kg viška ih ne deprimira.

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Astro kuhinja!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.