NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Visoka sveštenica (The Priestess)

Visoka sveštenica (The Priestess)

Ona je simbol Device, dobro nam je poznata iz mitova ili svetih spisa raznih kultura, (bezgrešno začeće). Svaka trudna žena je “odabrana”, bas kao sto je devica Marija “izabrana”. Ona je nosilac novog duha.

Poznato je da su device robovale tradicionalnom porodičnom životu, donoseći na svet novi duh. Papisa predstavlja žensku ratobornost, oslobađanje od starih tradicionalnih običaja i dostizanje ravnopravnog nivoa u opštenju.

Ova karta je deo ženske psihe. Predstavlja onaj deo psihe koji se uvek bori da dokaže zaslužnost žena da se nađu na najvišem nivou.
Posao

Nova, zanimljiva prilika pokucaće Vam na vrata, obavezno je prihvatite jer je to posao koji će biti od ključne važnosti za Vašu poslovnu budućnost. Ne obazirite se na ogovaranja na radnom mestu, nemojte u njima sudelovati.

Ljubav

Ako ste žena biti ćete neodoljivi suprotnom spolu, obasipat će Vas pažnjom i laskanjem. Budite na oprezu kako Vam onaj pravi ne bi promaknuo.

Financije

Budite na oprezu; neko će Vam pokušati zatajiti pravo stanje Vaših financija, neka sve transakcije budu pod Vašom kontrolom.

Zdravlje

Ako imate zdravstvenih problema i potrebno je podvrgnuti se lečenju svakako potražite drugo mišljenje. Razmotrite različite pristupe lečenja.

Duhovnost

Dobijati ćete mnogo različitih poruka sa više različitih mesta, savetujte se sa osobama od povjerenja.

Karta okrenuta naopako

Karta ovako okrenuta simbolizuje unutrašnji konflikt, zanemarivanje vlastitih emocija i unutarašnjeg glasa, pristajanje na stvari koje nisu za Vas pozitivne. Velika Vas sveštenica upozorava da se morate uhvatiti u koštac sa vlastitim nerazjašnjenim emocijama kako bi nastavili normalno funkcionisati. Savetuje Vam da obratite pažnju na šta pristajete; ukoliko pristanete na nešto što nije dobro za Vas posledice bi mogle biti prilično značajne.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.