NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Vaga – 2018

Posao: Pravićete niz planova za neke nove poslovne mogućnosti, varijatne, promene, ali ćete se teško odlučivati da „presečete“ i donesete konačnu odluku. Sve što budete odlučili tokom ove godine biće ispravno i za posledicu će imati boljitak. Ambicije koje ste odavno imali, da pronađete posao na kome ćete manje raditi, a više zarađivati, ovog puta može postati stvernost. Ako uđete u novu godinu sa nekim dugovima, to će definitivno doneti otežanja u finansijskom pogledu, ali ne znači da će zarada biti nedovoljna da se pokriju dugovanja i da još nešto preostane. Naposletku, uspećete da finansijski budete zadovoljni, a posebno u periodu od Septembra kad stiže veći deo zarade.

Ljubav: Nedostatak pažnje partnera može da se ispostavi kao poprilično hroničan problem tokom ove godine. Stalno ćete želeti da partner bude više prisutan u vašem životu i da vam uvek, iznova i iznova pokazuje i dokazuje svoje emocije. Morate voditi računa da ne preterate odnosno da svojom zahtevnošću doslovce ne „ugušite“ energiju partnera koja povremeno može biti u značajnijem padu. Ova godina će imati i fantastične periode, poput prioda leta, ali i jeseni u kojima ćete biti prilično upućeni na partnera, a i dobiti uzvraćene emocije onako kako to i priželjkujete. Ako ste slobodni, vaša srodna duša vas može očekivati u periodu proleća ili leta, kad ćete ući u ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Ovo je idealna godina u kojoj možete na vrh liste prioriteta staviti popravak kondicije i zdravlja. Ako imate hronične probleme uspećete da pronađete terapiju koja će vam značajno olakšati tegobe.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.