NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Vaga – 2019

Ljubav: Razna dešavanja unutar veze biće konstantno prisutna tokom cele godine, sa oscilacijama gotovo od meseca do meseca, pa nema jedinstvenog pravila na koji se može opisati sve što će se dešavati u vašoj vezi. Sve će ostati stabilno, sa povremenim prelepim periodima. Kada je reč o onima koji su slobodni, svoju srodnu dušu mogu naći sredinom godine u nekom novom, i to pod uslovom da se ne vraćaju na staro.

Novac: Povremene teške finansijske krize će dovesti do toga da stanje nije baš najbolje. Ipak, u svoj toj situaciji, gde ćete konstantno demonstirati neku određenu jurnjavu za novcem, uspećete da sve rešite i da stanje bude bolje. Prema tome, dileme nema da ovo nije godina novčanog napretka, ali ne mora da znači da ćete nazadovati. Ukoliko očekujete nasledstvo ili novac iz sudskog procesa to se konačno može ostvariti.

Zdravlje: Imaćete mnogo prilika da unapredite svoje zdravlje, samo morate biti svesni činjenice da se morate tome posvetiti na veoma ozbiljan način. Vrebaće vam razne opasnosti, poput visokog pritiska, kao i raznih čestih upornih bakterijskih ili virusnih infekcija. Sve će to doći na svoje onda kada budete uspeli da podignete svoj imuni sistem, ali to će najverovatnije biti tek negde u drugom delu godine, nakon leta.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.