NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Upoznajte se sa trenutnom situacijom na nebu

Upoznajte se sa trenutnom situacijom na nebu

Prognoza za naredni period i o čemu treba povesti računa

Mesec nam se nalazi u blizini dve fixne zvezde pod nazivom Bezimena i Rasalhague sama njegova pozicija tu u kvadratu sa Jupiterom moze doneti tajna neprijateljstva, nevolje sa rođacima. U narednih nekoliko dana kao i razne prepirke oko imovine ili novca.Čuvati se ljubomore i sukoba sa partnerom jer nam se planeta Mars takodje nalazi na fixnoj zvezdi Yed Prior ciji je uticaj takodje loš i donosi bunt i sukob u opoziciji sa Venerom i Suncem,sukobe sa nadređenima takođe.
Poprilicno napeta situacija na nebu . Sunce se takodje nalazi na fixnoj zvezdi Prima Hyudum koja donosi suicidne misli samoubistva i sve to u opoziciji sa Marsom u vatrenom znaku, obraticete paznju na stopu samoubistva u ovom periodu.
Merkur je konačno u direktnom hodu krenuo napred tako da sad mozete da konačno krenete da resavate brljotine nastale u njegovom retrogradnom hodu.
Uran se nalazi na fixnoj zvezdi Baten Kaitos koja izaziva padove nesreće kao i saobraćajne nesrece , požare, tako da ste i sami svedoci uticaja svega ovoga sto čitate kroz dnevnu stampu i hronologiju dogadjaja.
I dalje traju ovi negativni uticaji barem jos narednih desetak dana
Mars nam je retrogradan. Moj savet svima vama skoncetrišite se na to sto radite proverite dva puta kad izlazite iz kuće jesu li iskljucene pegle sporeti . Budite obazrivi u saobraćaju ne pricajte telefonom neka poziv sačeka.Ako imate teške misli i probleme nemojte tonuti,  jasnu sliku imaćete za nedelju dana. Potražite pomoć nekog od nasih savetnika ili porazgovarajte sa vašim prijateljem . Možda nema resenje za vas ali ce vam biti svakako lakše.I ne zaboravite najlakse je odustati al ja necu nikad i nemojte ni vi.
Planete se pomeraju takođe i životne situacije sačekajte svoj trenutak.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.