NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Umerenost XIV (The Art)

Umerenost XIV (The Art)

Ova karta simbolizuje zajedništvo, harmoniju, ravnotežu, strpljenje i svrhu. Ona takođe predstavlja veze, prijateljske, međuspolne, poslovne i porodične. Savjetuje Vam da obratite više pažnje na međuljudske jer sledi razdoblje u kojem ćete uz malo truda mnoge stvari moći da uskladite. Karta Umerenosti Vam poručuje da se oslobodite tenzija i grča te da se jednostavno opustite, stvari će se same srediti.

Posao

Postavite sebi visoke ciljeve, budite strpljivi i rezultati će biti viši od očekivanih.

Ljubav

Razmislite imate li teškoća u vezi zbog teškoća sa samima sobom; zagledajte se u sebe, oprostite sebi vlastite greške i nađite spokoj i to će automatski imati pozitivno delovanje na Vaš odnos s partnerom.

Finansije

Uravnotežena će biti i primanja i davanja. Ukoliko mislite da bi trebali imati više prihode zapitajte se da li to zaista zaslužujete.

Duhovnost

Posvetite se meditaciji; vreme je da poslušate vlastiti unutarnji glas i zadovoljite svoje potrebe.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta karta simbolizuje nedostatak samokontrole, neveru, neprihvatljivo ponašanje, impulsivno ponašanje. Upozorava Vas na nedostatak samokontrole i odgovornosti zbog čega ćete snositi posledice. Savjetuje Vam da pokušate uneti ravnotežu u vlastiti život i da u međuljudskim odnosima počnite praviti kompromise. Ova karta može značiti neveru u vezi.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.