NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
U krevetu ovo troje muškaraca vam “nema spasa” ! (samo za dame)

U krevetu ovo troje muškaraca vam “nema spasa” ! (samo za dame)

Možda ste ponekada pali u iskušenje da pri upoznavanju sa izvesnim mušakrcem, sebe upitate „kakav li je u krevetu?“. Bez lažnog stida, treba priznati da svi mi kao ljudska bića imamo neke svoje fantazije i to nije ništa čudno, niti neobično. Međutim, ako želite da pronađete partnera za avanturu ili emotivnu vezu u kojoj ćete biti maksimalno zadovoljni seksualnim životom, a naročito zbog angažmana koji će partner pokazati, savet je da birate muškarca koji je rođen u jednom od ova tri hroskopska znaka, jer u krevetu sa njima, jednostavno „nema greške“!

 

Lav

Lav je po pravilu muškarac nad muškarcima. Glavni dasa u životu, koji će to pokazati i u krevetu. Spadaju u veoma potentne muškarce koji će seks upražnjavati često, i sam čin seksa će trajati jako dugo! Skloni su perverzijama simpatične vrste, ali nikada neće preskakati predigru. Izuzetno će im biti važno da zadovolje svoju partnerku, jer je to merilo uspeha koje vrednuju. Čak i tokom najvećeg sopstvenog vrhunca, vodiće računa da stimulišu sve erogene zone partnerke, koja uvek mora biti zadovoljena.

Škorpija

Oni su seksualni „manijaci“ koji su se rodili da bi se seksali. Jednostavno, kao što je neko talentovan za pesmu ili igru, oni su talentovani za seks! Oni to jako dobro rade, i nikada sa njima nema greške. Seks mogu da upražnjavaju veoma često, a njihovoj partnerki će biti dovoljan jedan „mig“ da ih aktiviraju. Veoma su perverzni, pa se to možda nekoj dami neće naročito dopasti, ali sa neke druge strane, ako to shvate, doziraće svoju uvrnutost. Sa njima ćete se seksati uvek, svuda, i doživeti vrhunski užitak!

Ribe

Muške Ribe su „stari perverznjaci“ koji se samo prave fini u javnosti, a u krevetu su prave „munje“. Iako mogu imati neke čudne želje, i očekivanja od partnerke, neće biti navalentni, niti grubi. Obožavaju predigru, iako ceo čin seksa sa njima ima elemente predigre. Vole da eksperimentišu sa pozama, ali i sa lokacijama na kojima će se seks odvijati. Nije im strana upotreba seksualnih pomagala, a spadaju u najmaštovitije znakove zodijaka. Njima možete otkriti sve svoje fantazije, jer će se radovati da ih ostvare!

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Astro analiza: Da li razlikujete ljubav i seks ?!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.