NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Koji znaci su najviše sposobni da iskoriste tuđe mane?!

Koji znaci su najviše sposobni da iskoriste tuđe mane?!

Svi imamo mane, ali je stvar u tome koliko su one vidljive, odnosno, koliko smo sposobni da ih vešto prikrivamo, u cilju da ih drugi ne primete. Postoje i ljudi kojima, kao da je profesija da traže drugima mane, ali nije to cilj, već je cilj nakon detektovanih mana, kako iste mane iskoristiti. Evo kojim znacima nikako ne smete da pokažete svoje mane i slabosti kako ne biste upali u njihove „zamke“ koje postavljaju.

 

Blizanci

Blizanci su bukvalno detektor mana drugih ljudi. Oni vas prosto skeniraju svakim pogledom i dovode do toga da svoje mane pokazujete veoma intenzivno. Sposobni su da proizvedu ono najgore u svakom pojedincu, što će sasvim sigurno da ispliva na površinu. Međutim, problem nastaje onda kada oni shvate koje su to mane osobe koju posmatraju i kada to počnu da maksimalno iskorišćavaju. Najgore od svega je ako im pokažete svoje slabosti, u smislu emotivnosti, jer će lako „zaigrati na tu kartu“ i možda vas povrediti.

Lav

Lav kao i svaki lovac, lovi tuđe mane. Zapravo, Lavu je to kao profesija, u opisu „radnog mesta“, ali i hobi. Lav smatra da će biti u jako velikoj prednosti nad svima, ukoliko shvati koje su to mane koje mogu dovoditi do toga da oni imaju različite prednosti. Ovu svoju osobinu najviše koriste u poslovne svrhe, kada treba proceniti slabosti i mane poslovnog neprijatelja. Naročito vole da koriste neopreznost neprijatelja, jer će Lav biti dovoljno sposoban da pronađe adekvatan momenat tuđe neopreznosti i da to maksimalno iskoristi. Pripadnici ovog znaka ne vole da koriste tuđu emotivnost, jer to smatraju banalnim, a i naprosto ne vole da proizvode patnju kod drugih osoba, ali će zato iskoristiti sve poslovne slabosti, neznanje, nezainteresovanje, kako bi vas porazili, uglavnom u cilju dolaska do što većeg ličnog profita.

Škorpija

Škorpija nije nikako mogla, a da se ne nađe na ovoj listi! Osobe rođene u ovom znaku predstavljaju prave predatore kada su mane u pitanju. Njihova čula su konstantno budna i oni jednostavno dolaze u situaciju da uvek shvataju šta to drugi ne mogu, ne umeju ili da su na pogrešnom putu. Retko kada će ukazati na pogrešan put, već se se maksimalno potruditi da tom nekom situaciju dodatno „zabibere“ u dovoljnoj meri da mu se život smuči, a da u svemu tome pronađu neki svoj interes. Glavni problem i jeste u tome što se Škorpija rukovodi nekim svojim interesima i što joj apsolutno nije važno da li će nekog povrediti kada iskoristi manu ili trenutnu slabost. Škorpija će naime, kod svoje savesti pronaći opravdanje da ona ništa nije iskoristila, već da je dotična osoba trebala da učini sve da do toga ne dođe, pa je iz tog razloga neće ni malo sažaljevati.

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Kom krugu pakla pripada vaš znak?

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.