NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Trojka štapova

Trojka štapova

Ova karta simbolizuje saradnju, oprez, napredak i ekspanziju, nagradu i pripremu. Ako Vam se pojavi Trojka štapova ukazuje na dobar razvoj finansijske situacije. Nakon svih poteškoća na koje ste nailazili konačno ćete postići vrlo velik uspeh.

Posao

Kad god se ova karta pojavi u kontekstu posla ona uvijek ukazuje na uspešno razdoblje koje je obeleženo velikim priznanjima, napredovanjem, širenjem posla. Budite ponosni na rešenja koja nudite i sam Vaš nastup koji pokazujete na radnom mestu. Budite ponosni na sebe i nemojte se bojati to isto i pokazati. Ako ste u fazi traženja posla Trojka štapova ukazuje na radno mjesto sa kojim ćete biti prilično zadovoljni.

Ljubav

Situacija na ljubavnom planu biće jako dobra i romantična ako ste u vezi u kojoj Vas partner doživljava jednakim sebi. Ako slučaj nije takav, vrlo je verojatno da ćete prekinuti vezu i krenuti dalje. Osoba koju ste nedavno upoznali gaji vrlo snažne emocije prema Vama. Ukoliko niste u vezi razmislite jeste li ste posvetili karijeri u tolikoj mjeri da ona ometa Vaš socijalni život, a time i mogućnost da nekoga upoznate.

Finansije

Budite oprezni i nemojte precijeniti vlastitu finansijsku situaciju. Stavite nešto novca sa strane, ali udelite deo onoga što imate onima kojima treba.

Zdravlje

Trojka štapova u kontekstu zdravlja pokazuje da ste u izvrsnoj formi. Ako se borite sa nekim zdravstvenim problemom okrenite se prirodnim proizvodima i prirodnom načinu lečenja.

Duhovnost

Nemojte zazirati od novih informacija i promena. U fazi ste manjka duhovne zrelosti, pa obratite pažnju na to da Vam se duhovni pogledi i smer razvoja menjaju.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta karta simbolizuje sukob, odgađanje i nerealna očekivanja. Ovako okrenuta karta ukazuje na činjenicu da ciljevi koje ste si postavili nisu dostižni niti realni. Unesite malo skromnosti i objektivno ocenite svoje mogućnosti. Razmislite jeste li učinili propuste na poslovnom planu jer bi oni mogli završiti sukobima sa kolegama i nadređenima. Ukoliko uđete u sukob, učinite sve što je u Vašoj moći da odnos bude popravljiv jer je važan za Vašu budućnost. Pokušajte se odbraniti od teskobe koja Vas nagriza.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.