NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Trojka mačeva

Trojka mačeva

Trojka mačeva simbolizira tjeskobu, strah, nesigurnost, rastanak i tugu. Označava razdoblje emocionalne rastresenosti, javljanje starih nerazjašnjenih emocija i strahova. Vjerojatno je da ćete biti zbunjeni vlastitim psihičkim stanjima jer će nesvjesni dio Vas imati priličan utjecaj. Karta Vam savjetuje da slušate svoje instinkte. U ovom ćete razdoblju biti suočeni s mnogim “tajnama prošlosti” sa kojima ćete se konačno suočiti. Ukoliko Vam se javlja osjećaj da ne možete vjerovati nekome u koga ste do sada imali povjerenja, vjerojatno je tako. Oslonite se na unutarnji glas i intuiciju.

Posao

Bit ćete veoma zbunjeni i imat ćete osjećaj da ne znate kojim putem krenuti. Imajte strpljenja, ne brzajte. Imajte na umu da posao i karijera ne oblikuju cijelu vašu ličnost – Vi ste mnogo više od te jedne uloge u životu.

Ljubav

Obratite pažnju na emotivne reakcije koje mogu ozbiljno povrijediti Vašeg partnera. Nemojte brzati sa zaključcima i optužbama. Ako ste u vezi u kojoj se osjećate sputano i oklijevate prekinuti odnos, ova karta je znak da ga trebate prekinuti i da je kraj blizu.

Financije

Odluke koje se tiču ulaganja morat će pričekati, nije vrijeme za odluke koje se temelje na indicijama. Financijski ćete stajati prilično loše – posudite novac od prijatelja ili rodbine.

Zdravlje

Odlično je razdoblje za prekid s porocima. Ukoliko imate zdravstvenih problema
svakako potražite drugo mišljenje. Vaše psihičko stanje koje je prilično loše ima utjecaj na tijelo, psiha je odabrala organ koji napada – rješenje je u opuštanju i relaksaciji.

Duhovnost

Duhovno ste vrlo otvoreni i osjetljivi, važno je da se posvetite čitanju i meditaciji. Prepustite se emocijama koje u ovom razdoblju naviru u bujicama, ali neka to prepuštanje ima razuman rok trajanja.

Karta okrenuta naopako

Karta Trojke mačeva okrenuta naopako simbolizira prevladavanje razdoblja tuge i sjete, otvaranje novih perspektiva, unutarnju snagu i emotivnu stabilnost. Može značiti svjetlo koje Vas doziva da se vratite na svijetli put. Vjerojatno je da ste zaglibili u lošoj vezi ili ste imali emotivne nesporazume sa samim sobom, a sada ste otpustili okove loših emocija.Kako bilo, slijedi Vam razdoblje u kojem je vrlo važno da poslušate što Vam unutarnji glas govori jer je krajnje vrijeme da se osnažite za poduzimanje promjene.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.