NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Tranzitni Mars u znaku Device

Tranzitni Mars u znaku Device

Tranzitni Mars u znaku Device

piše: Jovana Lučić Gajić

Tranzitni Mars ušao u znak Device i zadržaće se u istom znaku do 22.oktobra 2017.godine kada prelazi u znak Vage.

Sećate se vremena od 11.novembra 2011. do 03.jula 2012.godine?
Tada se Mars dugo zadržao u znaku Device. Sve što se do tada planiralo i radilo sa ozbiljno uloženim trudom, od jula 2012. se nije ostvarilo (na poslovnom planu ni sa armijom radnika). Elem, od te zime/proleća, mnogi od vas su ostali bez posla, sigurnih prihoda i sl. i nije važno koliko ste pre toga bili vredni ili ne, jednostavno posla nije bilo.
Setite se sada i šta se dogodilo od polovine oktobra do 07.decembra 2013.godine, a naročito perioda od 25.septembra do 12.novembra 2015.godine kada je tranzitni Mars bio u znaku Device i formirao kvadrat sa Saturnom iz znaka Strelca.

Potsetimo se,
natalni aspekt izmedju Marsa i Saturna opisuje na generalnom planu sposobnost pojedinca da se pokrene i bude aktivan u pravcu dugoročnih poduhvata ili ciljeva.
Mars i Saturn su dva malefika I njihov odnos je najkompleksniji, jer su oni dve figure koje nam ograničavaju život. Mars I Saturn u konjunkciji I lošem aspektu generišu mržnju, koju osoba oseća ili istrpi, pa se oko ovog bića bore strah ili bes. Najčešće, ovaj aspekt ukazuje i na osobe koje biraju da “stvari” urade na najteži mogući način. Ovaj aspekt se definiše u najranijem periodu odrastanja, pa sama osoba koja ga ima, od najranijih dana stiče utisak da joj sudbina nije naročito naklonjena.
Ovde se ne radi samo o oskudici u materijalnom smislu reči (za to bi više bio zadužen odnos Meseca i Saturna), koliko o odsustvu podrške okoline, teškoći da se ostvare i najmanji ciljevi, ograničavanju u kretanju od strane najbližih, kao i o seriji propalih planova ili želja tokom rane mladosti.
Neretko, osoba sa lošim aspektom Marsa i Saturna iskusi i poniženja, tlačenja od strane vršnjaka, ili seriju povreda i lomova na fizičkom telu. Kad kad i sama osoba odustaje i odriče se mnogih planova nakon samo nekoliko pokušaja.

05.septembra, tranzitni Mars je ušao u znak Device. U narednom periodu, svaka kritika može delovati obeshrabrujuće і razdražujuće. Bavljenje nebitnim sitnicama, previše utrošene energije na rad (na sitno), služenje i vraćanje u red u svakodnevnim obavezama oslikaće jesen.
Oprezni, neodlučni, brižljivi, egzaktni, sistematični, analitični і perfekcioniste, naći ćete put ka novom poslu (ukoliko posao već nemate) koji će se realizovati od 22.oktobra kako Mars napusti kvadrat prema Saturnu. Sada nije vreme za velika napredovanja. sada je trenutak da budemo u službi rada.
Ukoliko se bavite bilo kojim zanatom ili uslugama, eto vaših 5 minuta. Male radnje ili skraćeno radno vreme, sitne popravke, čišćenja i popusti će vam omogućiti finansije u narednom periodu.
Usput, u odnosu prema saradnicima i kolegama, dinamika Marsa u Devici može postati kontraproduktivna. Saradnike (kolege) sada, možete doživljavati kao konkurente і u odnosu prema njima možete imati razvijen takmičarski duh. Zbog izražene individualnosti і nezavisnosti možete doći i u konflikte sa pretpostavljenima.
Trenutna zbunjenost i dezorjentisanost, u kom bi pravcu sada krenuli, potrajaće par dana, dok Mars ne napusti opoziciju prema retrogradnom Neptunu 27.septembra 2017.godine. Sve će na trenutak, delovati neizvesno. Pustite intuiciju da vas vodi.
Od 11.oktobra Jupiter ulazi u znak Škorpije (znak Marsovog sedišta), pa će nam se činiti, da sve “motore” moramo pothitno da palimo i u trenutku kada treba zastati I dobro razmisliti, možemo da napravimo seriju ishitrenih odluka. Nije vreme za promenu posla, poslodavca. Nije vreme za rastanke, prekide, sukobe I teranje pravde zbog svake sitnice koja nas je “udarila u glavu”.
Već od 22.oktobra, smatrajte da ste skinuli veliki problem “sa ledja”, koji je počeo na jesen 2011.godine i doživeo potpuni trijumf na jesen 2015.godine.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.