NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Tranziti i njihov uticaj

Tranziti i njihov uticaj

Tranzit je aspekt progresivnog nebeskog tela ka nebeskom telu u radiksu. Tranzit ima uticaj u vremenu koje je potrebno planeti u kretanju da se pomeri za jedan ili vise stepeni. U tranzitima kvadrati vrlo često donose povoljne trenutke i dogadjaje. Saturn može delovati obrnuto recimo ako je postavljen tako da pravi trigon sa obe strane sa Suncem tj Mesecom onda je to nepovoljno.
Kod tranzita sekstili i trigoni označavaju ono sto život nudi dok kvadrati konjukcije i opozicije otkrivaju ono sto zivot traži.
Uvek su jači tranziti sporijih planeta jer aspekti koje one prave duže traju.
Sunce često provocira jače tranzite, Mesec se zbog brzog kretanja često ne oseca osim ako osoba ima dosta konjukcija u svom horoskopu
Mars se može uglavnom dobro uočiti u tranzitima i njegovo dejstvo se može osetiti čak nekoliko dana pre samog tranzita.
Dok se većina uticaja javlja sredinom tranzita Jupiterovom uticaju se pripisuje više nego sto je stvarno moguće, zavisno od njegove brzine kretanja, krece li se veoma brzo ili veoma sporo.
Saturn se uvek oseća po svojim ograničavajućim manifestacijama,opet zavisno od polja zapravo oblasti zivota kroz koje seta i naravno aspekata koje pravi.
Uran često donosi nagle promene u životu kao i velike nervoze pred same promene.
Neptun donosi periode velikih nervnih kriza u nezgodnim aspektima i postavkama a Pluton vezu sa masovnom sudbinom savremene generacije ili vodi ka neobicnim pojavama .
Obracanje pažnje na MC i ASC kad se planeta ili zvezda u kretanju nađe blizu ovih tačaka jer je to veoma važno kao i uticaji tranzita lunarnih čvorova.Ako želite da se konsultujete ili saznate sta vaši tranziti rade i kako deluju na Vas ili neku životnu situaciju u kojoj se nalazite možete se posavetovati ili konsultovati sa nekim od naših astrologa i savetodavaca. Zvezde daju odgovor za Vas.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.