NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Točak sreće X (The Fortune)

Točak sreće X (The Fortune)

Točak sreće simbolizuje promenu, sreću, sudbinu, ključne momente u životu. Upozorava na činjenicu da se život sastoji od uspona i padova, tj. od sretnih razdoblja i težih razdoblja. Savetuje da se zadrži životni optimizam u ovim težim razdobljima jer će svakako ponovno doći vreme kada će “sreća biti na Vašoj strani”. Ova karta često označava promene koje ljudi sami po sebi doživljavaju traumatično, no one su sastavni deo životnog kruga i vode u “bolje sutra”.
Točak sreće poručuje da sve prolazi, pa će tako proći i ovaj težak period života.

Posao

Vrijeme je da poslušate vlastitu intuiciju, verovatno je da ćete napustiti posao koji radite jer više nemate osećaj zadovoljstva tim što radite. Budite otvoreni za sprovođenje u delo novih ideja.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi budite uporni u unošenju bitnih promena jer se odnos gradi u smeru koji Vašoj ličosti nikako ne odgovara. Ako niste u vezi budite sigurni da ste definisali što tačno želite jer je vreme kada će mogućnosti izbora biti na pretek, pa pazite šta ćete odabrati.

Finansije

Za one koji su u financijskim teškoćama ova karta označava promenu u bolji period, a za one koji su u razdoblju blagostanja znači da će malo morati pripaziti jer se situacija menja nepovoljno po njih.

Zdravlje

Nadolazeće promene mogle bi imati štetan utjecaj po Vaše zdravlje. Pripazite na stres koji je ključan faktor u narušavanju Vašeg zdravlja. Obratite veću pažnju na pravilnu prehranu.

Duhovnost

Osećate kao da se stvari dešavaju mimo Vas i da nikako ne možete uticati na promenu. Potpuno ste u pravu, jer se trenutno većina stvari menja mimo Vaše volje, ali nemojte se predati jer ipak postoje određene stvari zbog kojih se isplati potruditi.

Karta okrenuta naopako

Ovako postavljen Točak sreće označava razdoblje loših posledica i životne faze u kojoj će Vam malo toga ići od ruke. Često će Vam se dešavati da ćete biti nespremni i zbog toga donositi pogrešne odluke. Nedostatak napretka na radnom mestu će Vas frustrirati. Loši odnosi sa partnerom ne znače ništa značajno, proći će i ovaj period bez bitnih i velikih posledica.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.