NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Točak sreće X (The Fortune)

Točak sreće X (The Fortune)

Točak sreće simbolizuje promenu, sreću, sudbinu, ključne momente u životu. Upozorava na činjenicu da se život sastoji od uspona i padova, tj. od sretnih razdoblja i težih razdoblja. Savetuje da se zadrži životni optimizam u ovim težim razdobljima jer će svakako ponovno doći vreme kada će “sreća biti na Vašoj strani”. Ova karta često označava promene koje ljudi sami po sebi doživljavaju traumatično, no one su sastavni deo životnog kruga i vode u “bolje sutra”.
Točak sreće poručuje da sve prolazi, pa će tako proći i ovaj težak period života.

Posao

Vrijeme je da poslušate vlastitu intuiciju, verovatno je da ćete napustiti posao koji radite jer više nemate osećaj zadovoljstva tim što radite. Budite otvoreni za sprovođenje u delo novih ideja.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi budite uporni u unošenju bitnih promena jer se odnos gradi u smeru koji Vašoj ličosti nikako ne odgovara. Ako niste u vezi budite sigurni da ste definisali što tačno želite jer je vreme kada će mogućnosti izbora biti na pretek, pa pazite šta ćete odabrati.

Finansije

Za one koji su u financijskim teškoćama ova karta označava promenu u bolji period, a za one koji su u razdoblju blagostanja znači da će malo morati pripaziti jer se situacija menja nepovoljno po njih.

Zdravlje

Nadolazeće promene mogle bi imati štetan utjecaj po Vaše zdravlje. Pripazite na stres koji je ključan faktor u narušavanju Vašeg zdravlja. Obratite veću pažnju na pravilnu prehranu.

Duhovnost

Osećate kao da se stvari dešavaju mimo Vas i da nikako ne možete uticati na promenu. Potpuno ste u pravu, jer se trenutno većina stvari menja mimo Vaše volje, ali nemojte se predati jer ipak postoje određene stvari zbog kojih se isplati potruditi.

Karta okrenuta naopako

Ovako postavljen Točak sreće označava razdoblje loših posledica i životne faze u kojoj će Vam malo toga ići od ruke. Često će Vam se dešavati da ćete biti nespremni i zbog toga donositi pogrešne odluke. Nedostatak napretka na radnom mestu će Vas frustrirati. Loši odnosi sa partnerom ne znače ništa značajno, proći će i ovaj period bez bitnih i velikih posledica.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.