NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Teško održive veze! Ove kombinacije znakova retko opstaju!

Teško održive veze! Ove kombinacije znakova retko opstaju!

U većini slučajeva kada pitamo Astrologa, dobijemo odgovor sa kojim se to znacima u emotivnom smislu možemo najbolje slagati, uklapati i sa kojim imamo najviše dodirnih tačaka u smislu opstanka emotivne veze u dugoročnijem smislu. Ali, šta ćemo sa onim vezama koje ne mogu tako lako da funkcionišu, a već su nastale, odnosno postoje? Naprosto, nekada su neslaganja toliko velika da je jako malo verovatno da se dogodi da te veze opstanu. Evo o kojim vezama je reč.

 

Rak – Blizanci

Definitivno nemoguća misija u svakom pogledu, jer ovde ne bi bilo makar jedne strane koja bi uložila „jačinu“. Ovaj odnos bi mogao da se zasniva na emocijama, možda čak i dubokim emocijama, ali bi brzo shvatili da se od emocija ne može graditi budućnost i sa čestim problemima, na kraju bi se i razišli.

Škorpija – Blizanci

Škorpija bi u ovakom odnosu želela da maksimalno dominira, a tu dominaciju bi Blizanci stalno sprečavali pokušajima nametanja sopstvene volje unutar veze. Na kraju bi Škorpija ipak shvatila da želi da pronađe manje komplikovanog emotivnog partnera, a Blizanci da žele nekog iole fleksibilnijeg.

Ribe – Vaga

Ova kombinacija naprosto ne može da opstane, jer emocije „lakih nota“ koje bi se tu emitovale, naposletku, ne bi donele išta dobro. Ova veza bi morala da pukne u onom trenutku kada sve postane iole ozbiljno i kada shvate da nisu sposobni da organizuju neki korak više koji bi asocirao na ozbiljnost.

Bik – Ovan

Jako je teško zaključiti kako bi se ovo dvoje uopšte voleli, ali ako pretpostavimo da bi se voleli, konstantna borba za dominaciju bi veoma brzo dovela do žustrih svađa. Ovu kombinaciju ne treba čak ni pokušavati, osim u smislu avanture temeljene na strasti, ili neke varijante poslovnog odnosa bez emocija.

Devica – Ovan

Neki astrolozi smatraju da ovaj odnos ipak može da uspe, ali se to retko dešava. Da bi ovaj odnos uspeo, Devica bi morala da bude nekarakteristično fleksibilna, a Ovan ne toliko strog. U svakoj drugoj varijanti, ovaj odnos nema dugoročnu budućnost, jer ove dve energije su suprotstavljene i moraju se sukobljavati.

Jarac – Lav

Veliko je pitanje šta bi moderan i erotičan Lav, tražio sa Jarcem! Naposletku i sam bi shvatio da ga Jarac samo sputava. Moguće je da bi Jarac bio strana u ovoj vezi koja bi bila zadovoljna, ali sve i da poželi da zadrži Lava, teško da će uspeti, budući da bi morao da stvori neke osobine koje on nikako ne poseduje.

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Dva ista znaka u emotivnoj vezi, savršenstvo ili nemoguća misija?

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.