NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
TAROT TUMAČ

TAROT TUMAČ

Da li uz pomoć karata uvek uspevamo da proreknemo sudbinu? Sigurno da ne. Uz istinita predskazanja uvek se provuku i greške. Ne smemo očekivati da nam prvi Tarot tumač koji se pojavi i pogleda nam u karte pogodi istinsku sudbinu.Zahtevati od njega-nje, preteranu preciznost i nemoguće podatke takođe je pogrešno. A najgore je prihvatiti zdravo za gotovo sve ono što vam Tarot tumač eventualno kaže.
U svakom slučaju intuicija, vidovitost, lucidnost su neophodni kvaliteti za ovu veštinu. Pravi tarot tumač uspeva, nesvesno upravljajući kartama, i prebacujući se u posebno stanje duha, da postigne takvu psihičku koncentraciju u kojoj je moguće predvideti budućnost, podići veo koji sakriva prošlost, otkriva pojedine tajne sadašnjosti.
Takođe osećanja i stanje duha osobe koja vrši divinaciju (otvara Tarot) imaju svoju proročku vrednost
i utiču na izgled samog proročanstva.
Tarot Tumači se razlikuju u stepenu inicijacija, kao i nivoima znanja koja se stepenasto otkrivaju sa svakim sledećim korakom na stazi inicijacije.
Stoga smatram da u Tarotu svako vidi i nalazi ono što je u skladu sa njegovim trenutnim stepenom duhovnog razvoja. Dok je za običnog čoveka Tarot puka igra karata, dotle je za posvećenog to Knjiga Mudrosti.

Autor teksta. Tarot tumač, Sanja Grubač © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još New Orleans Voodoo Tarot

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.