NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
TAROT TUMAČ

TAROT TUMAČ

Da li uz pomoć karata uvek uspevamo da proreknemo sudbinu? Sigurno da ne. Uz istinita predskazanja uvek se provuku i greške. Ne smemo očekivati da nam prvi Tarot tumač koji se pojavi i pogleda nam u karte pogodi istinsku sudbinu.Zahtevati od njega-nje, preteranu preciznost i nemoguće podatke takođe je pogrešno. A najgore je prihvatiti zdravo za gotovo sve ono što vam Tarot tumač eventualno kaže.
U svakom slučaju intuicija, vidovitost, lucidnost su neophodni kvaliteti za ovu veštinu. Pravi tarot tumač uspeva, nesvesno upravljajući kartama, i prebacujući se u posebno stanje duha, da postigne takvu psihičku koncentraciju u kojoj je moguće predvideti budućnost, podići veo koji sakriva prošlost, otkriva pojedine tajne sadašnjosti.
Takođe osećanja i stanje duha osobe koja vrši divinaciju (otvara Tarot) imaju svoju proročku vrednost
i utiču na izgled samog proročanstva.
Tarot Tumači se razlikuju u stepenu inicijacija, kao i nivoima znanja koja se stepenasto otkrivaju sa svakim sledećim korakom na stazi inicijacije.
Stoga smatram da u Tarotu svako vidi i nalazi ono što je u skladu sa njegovim trenutnim stepenom duhovnog razvoja. Dok je za običnog čoveka Tarot puka igra karata, dotle je za posvećenog to Knjiga Mudrosti.

Autor teksta. Tarot tumač, Sanja Grubač © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još New Orleans Voodoo Tarot

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.