NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

TAROT KARTE

Tarot, špil od sedamdeset i osam karata koje se u raznim krajevima Europe koristi od sredine 15. veka za igru i predviđanje sudbine. Danas je tarot najpoznatiji špil od svih karata uopšteno i jedna od najpoznatijih divinacijskih metoda. Karte su čuvene vekovima. O njima je napisano stotine knjiga. Koristili su ih “Boemi” ili Cigani za proricanje sudbine, a u izobličenoj formi korišćene su za igranje ra zličitih igara u svim latinskim zemljama obe hemisfere. Ali ovo je degradacija njihove prave upotrebe u plemenitoj kontem- placiji Tajnih Energija Prirode.
Sastoje se od pedeset i šest igračih karata (Mala Arkana), kakve se koriste za igranje širom Evrope i od posebnih dvadeset i dva komada (Velika Arkana). U tim brojevima okultisti nalaze određenu simboliku uspoređujući broj karata Velike Arkane sa hebrejskim alfabetom koji se sastoji od dvadeset i dva slova i nekim hramovima koji imaju pedeset i šest stepenica.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.