NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Tanja | LOKAL 63

Dugogodišnju ljubav prema astrologiji pretočila sam u profesionalni rad pre više od 15 godina. U kontaktu sa ljudima u astro centru, stekla veliko iskistvo i znanje ne samo iz astrologije, već i iz psihologije, etnologije, antropologije i drugih naučnih disciplina. Diplomirala sam 2014. godine na Kepler Institutu u Beogradu, stekavši status diplomiranog astrologa konsultanta i postala sertifikovani međunarodni profesionalni astrolog (ISAR CAP). Trenutno na Kepler institutu nastavljam sa postdiplomskim studijama energetske astrologije i završavam obuku za Bahovog praktičara u psihološkom savetovalištu “JAZZ” u Beogradu. Napisala sam knjigu “Karma i čvorovi”. Pored astrološkog obrazovanja imam sertifikat za bavljenje regresoterapijom, stečen 1999. godine u centru za međunarodno istraživanje energetske medicine, dr. sci. Ljubiše Stojanovića u Novom Sadu.
Posebno sam se zainteresovala za karmičku, horarnu i elekcionu astrologiju, a specijalista sam da vam pružim odgovor na svako pitanje koje se tiče medicinske astrologije, astrologije odnosa kao i pitanje potencijala kod dece.
Astro kuhinja!

Astro kuhinja!

Kao i sve ostalo i biljke potpadaju pod planetarne uticaje. Biljke su preko aktivnih elemenata antene koje primaju kosmičke vibracije i transformišu ih u supstance korisne za ishranu i lečenje,…
Nakit i Astrologija

Nakit i Astrologija

Od pamtiveka žene su svoju ličnost izražavale nakitom. Ipak, osobe sa lošim aspektima od malefičnih planeta prema, recimo, Suncu nošenjem zlatnog nakita mogu samo privući maler. Pljačkaše, bolest ili aktivirati…

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.