NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Koji vam je talenat zapisan među zvezdama?

Koji vam je talenat zapisan među zvezdama?

Ovan

Ovnovi definitivno spadaju u osobe koje su daleko više talentovane za sport nego za umetnost. To međutim, nikako ne znači da oni ne mogu biti dobri umetnici. Mlade Ovnove treba usmeravati pre svega ka sportu. Individualni sportovi im prijaju. Njihova kreativnost nije na maksimalnom nivou, i ako su umetnici, oni slede one neke arhajične pravce, koji mogu da se svedu uglavnom pod klasičnu umetnost.

Bik

Bikovima je vladajuća planeta Venera. Ona determiniše Bika u mnogome. Venera je njihova vodilja i ona im daje talenat. Bikovi zbog toga mogu lako da imaju sklonost ka pevanju. Čak i da taj talenat nije maksimalno izražen uz veoma malo vežbe Bikovi mogu ovladati tehnikom glasa i doći do dobre pevačke karijere. Bikovi su talentovani i za sport, i to podjednako za kolektivne i pojedinačne sportove.

Blizanci

Blizanci su osobe koje su veoma “u modi”, a neretko postaju i pravi trendseteri. U svakom slučaju, kada se bave umetnošću bave se nekom primenjenom umetnošću koja je veoma aktuelna u doba njihovog življenja. Oni mogu biti savršeni modni kreatori koje će obožavati čitav svet. Takođe, mogu biti dobri glumci, pevači, ali dobro vladati i nekim instrumentom. Mogu biti dobri u polu-umetničkim sportovima.

Rak

Rak je znak emocije. Oni vladaju emocijama i emociju mogu dobro da prenesu na posmatrača ili slušaoca. Šta god da rade, bilo da pevaju, igraju ili rade nešto treće, oni će jednostavno imati publiku koja im veruje. Ako su pevači, pevaće balade, ako su svirači, od njih ćete čuti uglavnom blage tonove, srceparajuće prirode. Sport im nije u predispoziciji pod “A”, ali ako se rano usmere, mogu biti i u tome uspešni.

Lav

Lavovi su pre svega dobri sportisti. Oni u individualnim sportovima mogu da postignu “nestvaran” uspeh. Imaju dobru fizičku predispoziciju. Uglavnom se radi o snažnim osobama sa dosta mišićne mase. U globalu, ako budu deo tima, oni će biti lideri, kapiteni ili će se bar nametati da to postanu. U umetnosti mogu da imaju uspeha, ali biraju “snažne” pravce, koji razume i konzumira manji deo publike.

Devica

Device su “užasno” talentovane osobe. One su toliko kreativne, da mogu zaista kreirati globalno stanje u modi, muzici, slikarstvu, filmu ili bilo kojoj drugoj vrsti umetnosti. Ono što ih izdvaja od drugih znakova u tom smislu, jeste izuzetna vera u sopstveni talenat. Oni odmah po rođenju znaju da im je stil najbolji i da je to što oni rade naprosto “vrh”. Sport vole, ali se češće više odlučuju da budu rekreativci.

Vaga

Vage su jako pedantne osobe koje svemu što rade pristupaju sa veoma pedantnog stanovišta, što kod njih podstiče i na kraju stvara perfekcionizam. Vage mogu biti master-pevači, ali se mogu baviti i drugom vrstom umetnosti, te doći do planetarne popularnosti. Sport obožavaju, jer vole da se takmiče, mogu biti dobar deo tima, ali će sa saigračima uvek imati sukobe, različita viđenja i mišljenja.

Škorpija

Škorpije su naprosto pre-talentovane osobe. One mogu da se rode u malom selu, pokraj male varošice i da zvrše na holivudskom crvenom tepihu. One naprosto znaju da su najbolji i ne žale truda, vremena, novca, rada, da svoj talenat prošire. Za razliku od drugih, Škorpija će umeti svoj talenat koji može biti i klasičan, da medijski plasira na poseban i unikatan način. U sportu mogu da postignu izuzetan uspeh.

Strelac

Strelčevi su talentovane osobe koje svoj element Vatre vešto koriste u cilju sticanja popularnosti koja će voditi do profita. Strelac će se umetnošću ili sportom baviti iz ljubavi, ali samo u početku. Kasnije će sve to gledati da zaokrene u dovoljnoj meri, kako bi se i zarada pokrenula. Naposletku, uspeće u svojoj nameri da budu mega popularni. Prijaju im komercijalnu sportovi, većina onih najpopularnijih.

Jarac

Jarac kada nešto hoće, to i može! Oni su talentovani za sve što može da se radi “sa rukama”. Pa ako biraju umetnost, najviše uspeha će imati u sviranju nekog instrumenta ili u vajarstvu na primer, a ako biraju sport, onda takođe treba preporučiti da se bave sportovima gde je naglašen rad rukama, poput košarke, rukometa, odbojke. Oni teže ka tome da budu lideri, ali će do uspeha grabiti veoma postupno.

Vodolija

Vodolije spadaju u grupu multi-talentovanih osoba. Oni mogu biti uspešni u više različitih sfera. Pa tako mogu da se ostvare i u glumi, ali i u muzici. Oni će voleti svu umetnost, biti njen najveći konzument i kroz to praćenje dešavanja u umetnosti doći do odluke čime će se baviti. Njima sa lakoćom ide usvajanje znanja i umetničkih veština. Kada je reč o sportu, trebalo bi da biraju sportove vezane za ritam ili vodu.

Ribe

Ribe su osobe koje umeju da održe kontinuitet u onom čime se bave, pa u globalu mogu da dođu do toga da se neke stvari koje žele i ostvare. Njihov prirodni dar je za muziku, ali mogu biti savršeni glumci. Spadaju u “selice” pa ne bi trebalo da čudi, ako se odluče i za arhitekturu. Kada je o sportu reč, mogu da postignu veliki uspeh, međutim, dok ne pronađu svoj sprort, mogu proći više različitih etapa.

Autor Teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Kulminantna planeta – gde je tvoj uspeh?

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.