NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Umete li da čuvate tajnu?

Umete li da čuvate tajnu?

Umete li da čuvate tajnu?

Poveravanje je nešto što je sastavni deo ljudske prirode. Isto kao i znatiželja. Neki ljudi imaju veću potrebu da se otvore i da kažu drugima šta im je na duši, dok drugi žive od takvih infomracija koje skupljaju, posebno ako su “pikantne”. Verovatno Vam se dogodilo da određena osoba prokocka poverenje koje ste joj ukazali. Zbog toga Vam preporučujemo ovaj članak, koji Vam može dati uvid u to kome trebate da se poverite, a kome nikako da ne odajete bilo šta što se dešava u Vašem ličnom životu.

 

Ovan

Ovan sigurno nije izdajica i neće nikome reći ono što ste mu poverili, a naročito ne ukoliko smatra da to što bi preneo može Vama da našteti. U globalu, ako ste u teškoj životnoj situaciji od Ovna možete dobiti dobar savet i on je osoba koja će Vam ponuditi dobro rešenje.

Bik

Bik može da se pred nekim “istrči”, pa da kaže nešto što ste mu poverili, ali svakako da to neće učiniti na Vašu štetu. Njemu je prijateljstvo jako bitno i ukoliko mu poverite neku ličnu infomaciju od značaja, u njegovim očima ćete dobiti na težini i smatraće Vas prijateljem.

Blizanci

Blizanci su stare brbljivice, i generalno, čovek ne bi trebalo da ima previše poverenja u njih. Ne zbog toga što će one namerno izdati ono što ste im rekli, već jednostavno, mogu da se nađu u nekoj situaciji u kojoj naprosto neće umeti da “drže jezik za zubima”, pa Vas mogu odati.

Rak.

Rakovi su više ona strana koja se poverava, nego ona kojoj se poveravaju. Međutim, emotivan Rak će se sigurno saosećati sa Vašim problemom i uvažiti potpunu neophodnost diskrecije. On može popustiti i odati tajnu samo pod jako velikim pritiskom koji bi došao.

Lav

Lav je maher u čuvanju tajni, samo ukoliko želi da tajnu sačuva. Problem je Lavovska osvetoljubivost, koja može da se javi u određenim životnim okolnostima. Pa tako na primer, mogu odmah i bez griže savesti odati tajne svog bivšeg partnera, koji ih je nekako povredio.

Devica

Devica je stara “varalica”, pa njenom “jeziku” ne treba verovati. Ona može odati tajnu i to zaista krajnje nesvesno. Ako sa nekim u toku razgovora dođe do toga da se “namesti” pogodna tema, ona će izneti Vaš slučaj, kao da joj nikad niste naglasili da je to tajna.

Vaga

Vage kao veoma inteligentne osobe mogu biti riznica znanja i pravi čuvar tajni. U cilju toga da Vaga ne oda nečiju tajnu, veoma je bitan motiv. Zato je od izuzetno velike važnosti da ste joj iz nekog razloga dragi, da joj značite, da Vas ceni, uvažava i voli da bi sačuvala tajnu.

Škorpija

Škorpija je totalno nepouzdana kao čuvar tajni. Ona može sačuvati Vašu tajnu, ali isto tako može zadovoljiti svoj poriv za tračanjem, pa će ispričati ono što ste joj poverili. U globalu, ako imate veliki problem, Škorpija Vam može savetom dosta pomoći da pronađete rešenje.

Strelac

Strelčevi su izuzetno pozani za čuvanje tajni. Oni će imati različite vidove motiva da Vašu tajnu sačuvaju, ali se rukovode logikom reciprociteta. Moguće je da ako im se poverite, u startu i oni nešto svoje povere Vama, kako bi dokazali da će Vašu tajnu sačuvati.

Jarac

Jarčevi su visoko koncentrisane osobe, kojima će se gotovo uvek “upaliti lampica” koja će govoriti o tome da ne trebaju da ikome ispričaju ono što ste im rekli. Međutim, ukoliko se ikada ukaže neki viši cilj zbog koga bi trebalo da se sve obelodani, oni mogu odati tajnu.

Vodolija

Vodolije su osobe sažaljive prirode. Ako će neko imati razumevanja za situaciju u kojoj se nalazite, to su oni. Oni zajedno sa Vama mogu otplakati celu priču, pogotovu ako se tiče emocija. Oni sigurno neće odati Vašu tajnu, jer neće želeti da Vas tako još više povrede.

Ribe

Ribe umeju da igraju dvostruku igru. Kao pravi “tajni agenti” života, umeju da se ufuraju u ulogu James Bond-a, pa da vešto koketiraju sa informacijama koje raspolažu. Uprkos činjenici da Vam Ribe mogu dati dobar savet, bolje im se ne poveravati i ne iskušavati sreću.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Zašto ste još uvek sami?

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.