NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Svetlana Ceca Raznatović, kratka horoskop analiza.

Svetlana Ceca Raznatović, kratka horoskop analiza.

Svetlana Ceca Raznatović, kratka horoskop analiza

Svetlana Ceca Ražnatović 14.6.1973. 16:00 Prokuplje.

 

Ceca je rođena u znaku Blizanaca sa podznakom u Škorpiji i mesecom u Strelcu. Ona je jedna izuzetno hrabra dama, koja korača krupnim koracima kroz život, suočavajući se sa svim nevoljama na krajnje direktan način, bez imalo straha i dvoumljenja. Ona je ogroman borac, koji nikada neće posustati da se bori za svoje bolje sutra, ali i za bolje sutra svojih bližnjih. Porodica je pravo utočište za nju, donosi joj spokoj i smiraj, i energiju da izdrži i u trenutcima kada joj je najteže. Iako je njen životni put više nalik na scenario najgledanijeg filma holivudske produkcije, niko neće uspeti da primeti posledicu takvih turbulentnih stanja u njenom ponašanju. Ona je uvek prisutna u javnosti sa osmehom na licu. Kada plače, ona to uradi u tišini, ali brzo obriše suze i krene dalje u nove životne pobede

bmqktkqturbxy9hmtzlzgmzmtnjyzflmzm3ywi5owzlm2i2otk3zjzmys5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Talenat koji je dobila po natalu (rođenjem), je maksimalno razvijala i uobličila na način da je danas potpuno jedinstven i prepoznatljiv. Mnoge njene mlađe koleginice pokušavaju da svojim pevanjem podsećaju na nju, čak se to tumači kao neka posebna prednost, ali retko koja uspe u tome, jer je konstalacija planeta koju ima Ceca veoma jedinstvena.

Na njenom putu razvoja talenta, događalo se mnogo toga što ju je veoma često sputavalo, ali naprosto sve njene životne loše situacije, kasnije su se ispostavile kao veliki plus za njenu karijeru. Na kraju svega što se dešavalo Ceca je danas jedna od najvećih, ako ne i najveća zvezda na ovim prostorima i mnogo je teško skinuti je sa trona.

Blizanac u znaku joj je podario jedinstveni talenat, Škorpija iz podznaka joj je dala sposobnost da sve što treba izdrži, dok je Strelac bio zadužen za upornost. Upravo Strelac u poziciji meseca donosi joj sposobnost pribranosti, ali i ignorisanja napada koji i dan danas dolaze na njenu adresu. Poznata je po tome da je potpuno stabilna i da retko kada i retko šta demantuje, jer ona zna da je u njenom slučaju pravda spora, ali dostižna.

2016 godina je Cecu vratila u sam zenit popularnosti. Naredna godina će taj trend održati. Posebno lepo stanje u aspektima Cecu očekuje samim početkom njene nove solarne godine unutar 2017 godine. Dakle, Jun mesec joj donosi poslovni uspeh, a moguće je da ćemo baš tada imati prilike da ponovo uživamo u jednom od njenih spektakularnih koncerata. Kada je reč o njenom emotivnom životu, proleće 2017 može da joj donese jedno novo poznanstvo, koje može da se pretvori u emotivnu vezu koja će joj prijati. U globalu, ona će se potruditi da i tu vezu sačuva od očiju javnosti, ali će ipak javnost uspeti da sazna neke male, ali ipak „pikantne“ detalje o njenoj novoj emotivnoj vezi.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.