NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Svet XX  (The Universe)

Svet XX (The Universe)

Karta Svet simbolizuje celovitost, punoću, dostignuće i zadovoljstvo. Pred Vama je period u kojem završavate celi jedan životni period koji nije bio lak, ali sada je vreme za ubiranje plodova Vašeg truda. Postići ćete najviši životni cilj i osetiti punoću života. Ova Karta nagovštava sklapanje braka i rođenje deteta kao i kraj obrazovnog ciklusa.

Posao

Obratite pažnju na poslove koji se nude u inostranstvu, odaberite zemlju o kojoj ste uvek sanjali i bićete iznenađeni sa kojom lakoćom ćete postići ono što ste uvek želeli.

Ljubav

Vaša će se veza popeti na viši nivo, mnogo radosti i zadovoljstva ćete osetiti u društvu partnera. Ako niste u vezi idite na kratko putovanje, moguć je susret sA osobom sa kojom će se desiti ljubav.

Finansije

Konačno je došao kraj Vašim finansijskim problemima. No, budite na oprezu sa trošenjem novca, neka to bude u razumnim okvirima.

Zdravlje

Sledi Vam period poboljšanja zdravstvenog stanja. Ukoliko se borite sa nekim zdravstvenim problemom potražite savet od strane alternativne medicine i prirodnih načina lečenja.

Duhovnost

Na duhovnom ste putovanju koje je veoma šaroliko, zapisujte sve što Vam se učini zanimljivim i značajnim. Svoja opažanja podijelite sa prijateljima, od njihovih ćete opažanja i komentara imati velike koristi.

Karta okrenuta naopako

Simbolizuje nemogućnost promene, frustraciju, stagnaciju i nedovršeni posao. Ovako okrenuta karta upozorava Vas na činjenicu da Vam se zbog nedovršenog posla nijedna vrata ne otvaraju i niste u mogućnosti krenuti korak naprijed. Posvetite se više svemu što radite, budite dosledni i odgovorni i ispravićete grešku koju ste propustom učinili.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.